” Sedapnya suara adik, memang berbakat la.. ” – Netizen

Video Anak Amyza Aznan, Adrian Adam Menyanyikan Lagu ‘Sampai Bila’ Dan ‘Gund4h’ Nyanyian Misha Omar Dan Ernie Zakri Buat Ramai Yang Memuji. Memang Mantap Dik, P0wer Suara !!

Sebelum ini pernah dikongsikan oleh pelakon Amyza menerusi akaun Instagram, di mana anak lelakinya, Adrian Adam yang bernyanyi. Malah perkongsian tersebut seringkali mencur1 perhatian warga netizen kerana akan keunikan suara anak Amyza tersebut yang sedap didengar.

Malah, pada bulan lalu, Amyza dan anaknya telah berduet bersama dalam rancangan ‘ Famili Duo ‘ yang bersiaran menerusi TV3. Sekali lagi, ramai yang memuji akan anak Amyza ini yang mempunyai bakat terpend4m dan berpeluang cerah mengembangkan bakat nyanyiannya itu.

Terbaru, menerusi Instagramnya, Amyza telah berkongsi video Adrian telah menyanyikan lagu yang dipopularkan oleh penyanyi Misha Omar yang bertajuk ‘ Sampai Bila’ dan lagu ‘ Gund4h’  nyanyian Ernie Zakri . Nyanyian kanak-kanak yang baru berusia 12 tahun ini cukup bertenaga dan begitu sedap didengar.

Perkongsian video nyanyian Adrian itu turut dikongsikan Amyza menerusi akaun Instagram myhmrp dan Amyza juga mengucapkan terima kasih atas perkongsian video nyanyian anaknya itu. Meskipun perkongsian video itu baru 1 jam lebih, video tersebut telah mendapat ribuan tanda suka daripada warga netizen.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang memuji akan suara Adrian yang sedap didengar dan berharap Adrian akan mengembangkan bakatnya itu lagi. Antara komen-komen netizen adalah :

” Sedapnya suara adik, memang berbakat. Teruskan usaha adik, mana tahu bidang nyanyian ini sumber rezeki nanti.. “

” Wah merem4ng dengar suara anak Amyza Aznan ni, memang suka tengok pun Adrian ni menyanyi, sebab sedap suara dia.. “

” Wah dari seorang pem4lu, sekarang tengok penuh yakin menyanyi. Tahniah, teruskan usaha untuk kembangkan bakat.. “

” Part dia tarik tu , sedap sgt lah. Muda lagi, mana tahu nanti jadi penyanyi, bakat dah ada, asah bakat tu lagi.. “

” Sedap betu betul suara Adrian. Mak berbakat dalam lakonan, anak plk berbakat dalam bidang nyanyian, memang seni betul keluarga ni.. “

 ” W0ww mantap, nak cover full pls, tak puas dengar. Memang terbaik suara bdk ni, dah dengar masa dia menyanyi kat tv3, p0wer.. “

” Suka tengok video-video Adrian menyanyi kat rumah, nampak gayanya pem4lu, tengok video ni nampak mcm penyanyi dah.. “

Sedap nyanyian anak Amyza ni, betul lah ramai yang cakap Adrian ni memang mempunyai bakat yang besar dalam bidang nyanyian. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap Adrian akan terus berjaya bukan sahaja dalam bidang yang diminatinya ini, malah dalam pelajarannya juga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyza Aznan, Myhmrap, Inaijari

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..