” Sedap sangat nampaknya tu Emelia makan.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Dr. Sheikh Muszaphar, Emelia Yang Makan Durian Cur1 Perhatian Ramai. Comelnya Dia, Nampak Betul-Betul Menikmati Durian Tu !!

Meninjau ke akaun Instagram Dr. Halina iaitu isteri kepada Dr. Sheikh Muszaphar Syukor, perkongsian video anak kembar perempuannya iaitu Emelia yang sedang makan durian telah meraih perhatian ramai.

Menurut Dr. Halina, Emelia satu-satu anaknya yang minat makan durian berbanding dengan adik-beradiknya yang lain. Dr. Halina nampak sangat gembira kerana ada juga anaknya yang pandai makan durian walaupun masih kecil.

Nampak sungguh menyelerakan Emelia memakan durian. Ramai yang ger4m melihat gelagat comel Emelia menikmati durian tersebut. Di akaun Instagram Dr. Sheikh Muszaphar juga ada berkongsi gelagat Emelia dan pasangan kembarnya cuba mengenali buah durian.

Video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan Emelia dan Eusoff diberi sebekas durian untuk mencuba. Eusoff nampak tidak meminati durian dan hanya tersengih apabila memegang beberapa ulas durian.

Jom tonton video di bawah :

Video yang dikongsikan di Instagram Dr. Sheikh Muszaphar :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat gelagat Emelia memakan durian. Antara komen-komen yang diberikan :

” Syabas emelia, anak d4ra suka durian.. Untung emilia tak berebut ngan siblings mkn durian.. Makan durian pun comel, apa ni Emilia.. “

” So cute, she is enjoying. My granddaughter will run miles away. She just couldn’t stand the smell. What a waste.. “

” ┬áBaby sy sebaya Emilia. Berapa byk ye durian boleh bg dia mkn? Sedap tgk emilia mkn sebijik camni. Haritu sy bagi baby mkn durian sy suapkan sikit2 tp byk jugak.. “

” Wehhh jarang jumpa babies suka durian, selalu bau durian pun react semacam terus muka.. Seronok tgk Emillia mkn durian.. “

” Nanti kalau besar kengkonon selera berubah tak suka durian, tunjuk balik video ni doc eeee comel betul.. “

” Emilia untung, blh bol0t semua durian yg ada.. Sedap sgt nmpknya tu emelia mkn. Ini hikmahnya Dr beranak ramai.. dapat anak truly Asia.. “

” Pandainya makan durian.. rugi sape tak makan durian.. biasa kalau baby nie blh bagi berapa ulas doc halina.. “

Wah, untunglah Emelia tak perlu berebut dengan adik-beradik yang lain untuk makan durian. Emelia juga pandai memakan durian dan sangat comel. Tetapi tak boleh makan terlalu banyak yer nanti panas badan pula.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr Halina, Dr. Sheikh Muszaphar

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..