” Sebelah tinggi sebelah rendah, kira art la.. Haha… “

Dato’ Ramli M. S. Kongsi Hasil P0t0ng Rambut Sendiri Buatkan Ramai Yang Berdek4h Ketawa. Takpe Tok Ram.. Sempat Tumbuh Sampai Habis PKP Ni.

Siapa tidak kenal akan maestr0 muzik terkenal iaitu, Datuk Ramli M. S. atau dikenali dengan panggilan Tok Ram di dalam isndustri hiburan tanah air. Tok Ram juga merupakan suami kepada penyanyi terkenal, Alyah. Untuk pengetahuan, Tok Ram dilahirkan di negara Singapura dan kini telah berusia 61 tahun.

Tok Ram juga cukup sinonim dengan hasil karyanya sebagai penggubah lagu serta pernah 3 kali memenangi anugerah AIM untuk kategori Susunan Muzik dalam Lagu Terbaik. Selain itu juga, Tok Ram juga pernah memimpin sebuah konsert berskala mega yang dijayakan oleh Slam, Slam Live C0ncert Unplugged pada 3 Ogos 1996.

Perkahwinan bersama Alyah turut menjadi liputan media kerana Dato’ Ram dan Alyah merahsiakan perkahwinan mereka hampir setahun lebih daripada orang ramai. Namun, hasil perkongsian hidup bersama 7 tahun, pasangan ini masih belum dikurniakan cahaya mata hingga kini.

Menerusi perkongsian terbaru, Tok Ram telah berkongsi satu video hasil dia mem0t0ng rambutnya sendiri memandangkan tiada kedai gunting rambut yang dibuka ketika Perint4h Kaw4lan Pergerakan (PKP) sedsang dilaksanakan ketika ini. Perkongsian video itu juga telah mendapat perhatian para pengik0t Tok Ram.

Ikuti perk0ngsian tersebut di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelag4t Tok Ram itu. Antara k0men-k0men tersebut adalah :

” Steady Datoo .. Handsome lgi tuu.. “

” Apa lg dato rm kasi b0tak la trs ckup 14 nti dh ada rmbut blk dah.. “

” Ini baru castell0 Tok.. “

” Ad00i cute lah Dato.. “

” Bole lah tu Dato daripada xde.. “

” Hahahahaha, Steadyyyy Tok Ram.. Ada tertinggal sikit tu.. “

” Dah boleh jadi b4rber! “

” Suruh la datin yg p0t0ng kn.. “

” Ini lah fasyien kubittt Dato.. “

” Takpe Tokram.. Sempat tumbuh sampai habis PKP ni.. “

Kelakar juga Dato’ Ramli yer. Dia gunting sendiri, dia juga yang ketawakan. Hehehe.. Apa-apa pun kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Dato’ Ram serta keluarga sentiasa dalam keadaan sihat da sentiasa dimurahkan rezeki selalu. Aamin. Selamat beristirehat di rumah Dato’ Ramli.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Ramli M. S. by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..