” Seb4knya tengok nenek tu, terbaik Zara selalu berkongsi rezeki.. ” – Netizen

Video Zara Zya Memberikan Bantuan Kepada Seorang Nenek Yang Mendapat Pujian Ramai Peminat. Terbaik Zara, Moga Murah Lagi Rezeki Zara Lepas Ni !!

Bagi yang mengikuti perkembangan pelakon Zara Zya ini pasti tahu dia sering melakukan kerja-kerja kebajikan. Zara juga turut mengambil inisiatif menubuhkan sebuah laman web bertujuan menyediakan platform untuk mana-mana pihak yang memerlukan bantuan dan berminat untuk menyalurkan sumbangan.

Terbaru, Zara telah memuatnaik satu video yang memaparkan dirinya telah pergi memberikan bantuan di rumah seorang warga emas. Dalam video itu, bantuan yang diberikan oleh Zara adalah kepada seorang nenek perempuan.

Kelihatan Zara membawa dapur gas, sedikit barangan dapur serta sumbangan berupa duit. Melihat keadaan rumah nenek itu turut meruntun hati bagi yang melihatnya. Namun tidak dikongsikan oleh Zara, sama ada nenek tersebut tinggal seorangan atau bersama ahli keluarga yang lain.

Manakala pada kapsyen, Zara menyatakan bahawa hal yang dilakukannya ini adalah salah satu kebahagiaannya kerana dapat menyalurkan bantuan bagi yang memerlukan. Hingga kini video Zara memberi bantuan kepada seorang nenek telah ditonton hampir 40 ribu tontonan sejak dimuatnaik ke Instagram.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, selain memuji sifat murni Zara, ada yang turut meluahkan rasa mereka seb4k  setelah melihat kehidupan daif nenek itu. Antara komen-komen warganet adalah :

” Seb4knya tengok nenek tu, terbaik Zara selalu berkongsi rezeki. Nenek tu tinggal seorg ke, ciannye sy tak bole tgok sed1h.. “

” Semoga murah rezeki Zara lagi lepas ni. Dah lah cantik, pandai berlakon, suka bantu orang pulak tu, terbaik lah Zara.. “

” Alhamdulillah, teruskan Zara berbuat baik. Betul apa yang Zara tulis, manfaatkan hidup kita kalau ada yang memerlukan, kita bantu setakat mampu.. “

” Memberi tak perlu tunggu kaya, semoga segala urusan Kak Zara Zya dipermudahkan dan dimurahkan rezeki.. “

” Aku sorang je ke yang rasa nak menang1s tengok video ni. Kes1an lah tengok, rumah pun macam banyak je yang ros4k.. “

” Sed1h sebab orang tua, nenek ni tnggal dengan siapa. Semoga Zara murah rezeki lepas ni, sbb tolong nenek ni.. “

” Alhamdulillah, akan sentiasa support segala usaha Kak Zara. Semoga kehidupan Kak Zara di berkati dunia & akh1rat.. “

Baiknya Zara, moga dengan perkongsian video ini buatkan ramai lagi yang akan menyumbang untuk membantu orang-orang yang dalam kesus4han. Apa-apa pun, moga segala usaha murni Zara akan mendapat ganjaran pahala oleh Allah SWT.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zara Zya

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..