” S4yunya doa abang Nabil hari ni, buat saya menang1s.. ” – Netizen

Video Nabil Ahmad Menang1s Ketika Membaca Doa Semasa Live Bersama Ustaz Ahmad Dusuki Buat Ramai Yang Seb4k Dan Menit1skan Air Mata. Allahu.. S4yu Sangat !!

Banyak pengisian agama dibuat baik dari kalangan ustaz sendiri mahupun artis-artis Malaysia. Baru-baru ini Neelofa membuat live dan bers0aljawab bersama Ustaz Ahmad Dusuki. Perkongsian ilmu yang sangat berguna dan merunt0n jiwa semua yang menonton.

Kini giliran rakan baik Neelofa pula, Nabil Ahmad live bersama ustaz disegani ramai ini. Membuat sesi live istimewa, mereka membincangkan pelbagai topik untuk diberi pengisian ilmu buat semua peminat yang turut sama menyaksikan live mereka berdua. Tidak hanya peminat malah rakan-rakan artis juga mengikuti live ini.

Setiap yang bermula, pasti akan berakhir. Jika live Neelofa, Ustaz Ahmad Dusuki yang membacakan doa yang membuatkan Lofa menang1s namun kali ini, keistimewaan diberikan kepada Nabil oleh Ustaz Dusuki untuk membacakan doa penutup. Ya Allah, siapa sangka bacaan doa Nabil buat ramai yang s4yu.

Menerusi akaun Instagram, Shuib Sepahtu telah berkongsikan satu video yang memap4rkan live antara Nabil Ahmad bersama Ustaz Ahmad Dusuki. Seperti biasa peng4khirannya pasti ditutup dengan doa, dan kali ini bacaan doa daripada Nabil buat ramai yang menit1skan air mata. Sy4hdu sangat doanya Nabil !

J0m tonton video di bawah :

Rata-rata netizen seb4k mendengar bacaan doa dari Nabil ini. Antara komen-komen netizen :

” Abang shuib tak pay4h dengar apa orang kata yang penting kita ikhlas saya tetap sokong abang.. “

” Terima kasih nabil. Sebelum nabil seb4k aku seb4k dulu… Aamiin Yaa Rabb.. “

” Allahu… Jarang saya terkesan dengan doa… Tapi Allah mahakuasa, sayunyaa doa abang nabil harini buat saya menang1s… Saya mula rasa saya makin jauh dengan Allah… Bila dengar doa abang nabil.. Allahu sump4h saya rasa jauh sangat dengan Allah… Moga segala urusan kita sebagai umat manusia ni alam ni dipermudahkan semuanya.. Amin ya rabbal alamin.. Thanks abang nabil dan shuib.. “

” Allah sayang kita sebab itu Allah uji kita bersangka baik kepada Allah SWT. Terima kasih perkongsian shuib dan nabil.. “

” Semoga kita sentiasa saling menghormati antara 1 sama lain.. Semoga Allah pernudahkan urusan kita.. “

Doa yang cukup menyentuh hati dan menyedarkan tentang kekhil4fan diri. Hanya pada Allah kami memohon moga segalanya berakhir dengan senyuman. Apa pun, perkongsian terbaik daripada Nabil dan Ustaz Dusuki. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga wab4k penyak1t ini segera berakh1r dan semua akan kembali seperti sediakala. Makbulkan lah permintaan kami Ya Allah. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu, IG Nabil Ahmad by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..