” Sayu tengok muka Cik Ani, alahai kesian sangat.. ” – Netizen

Video Ibu Chef Wan, Cik Ani Berat Nak Tinggalkan Chef Wan Buat Ramai Jadi Seb4k. Part Cik Ani Keluar Rumah Pel0k Che Wan Tu Memang Buat Touching Betul Lah !!

Kasih ibu membawa ke syurga. Tiada nilai harta di dunia ini mampu untuk menggantikan kasih sayang seorang ibu buat anak-anaknya. Berbakti lah pada yang masih mempunyai ibu lagi, kerana adanya doa dan restu daripada mereka lahΒ  mampu membuat hidup kita bahagia dan tenang.

Mungkin ramai yang tahu, Chef selebriti terkenal tanah air, Chef Wan sangat rapat dengan ibunya. Malah dia sering berkongsi video yang menarik menerusi laman media sosial dan telah menarik perhatian ramai melihat akrabnya beliau bersama ibu tercinta.

Tidak hairanlah, kalau Chef Wan merupakan seorang yang berjaya, dek kerana adanya restu ibunya membuatkan dirinya kini berada di antara yang ternama. Jelas terlihat kasih sayang yang ikhlas dan penuh kasih sayang antara Chef Wan dan ibunya. Manakan tidak, segalanya untuk ibunya, dilayan seperti permaisuri.

Menerusi perkongsian terbaru di Instagram, Chef Wan telah berkongsi satu video yang memaparkan ibunya, Cik Ani sedang bersiap-siap untuk ke rumah adik Chef Wan. Namun menerusi kapsyen Chef Wan, Cik Ani merasa berat hati untuk tinggalkan Chef Wan.

Tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

View this post on Instagram

Cik Ani heading this morning for 2 weeks to visit my youngest sister. Dia sedeh nak tinggal kan saya and i can see that in her eyes. She said semlm.. " Mak tak pergi tak boleh ke? I said jangan la mcm tu sana pun anak emak dan mereka pun nak spent time with emak. Pergi 2 minggu nanti balik la ke sini balik." My youngest sister wants to see her tak kan saya kata tidak pulak. Orang tua2 semua mcm tu if they are already confortable in one place then they just wish to stay there sahaja. Set in their own way i guess. Baik apa pun my youngest sister in Lumut will provide her with the best care and attention pun. Have a safe trip emak.. Dah joget2 tiba2 rasa sedeh pulak emak nak pergi. πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’–πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

A post shared by chef wan (@_chefwan58) on

Telatah dua beranak ini menerusi video yang dikongsikan itu, turut membuat ramai yang menonton menjadi seb4k. Antara komen-komen tersebut adalah :

” So s4d and so sweet at the same time! Your mom is so attached to you.. “

” Watching this video Dato.. Tiba-tiba air mata saya keluar.. “

” Saya yg berair mata plak tgk kemesraanΒ  kasih syg dua beran4k ni.. “

” Sayu tengok muka Cik Ani, alahai kesian sangat.. ”

”Β  Can see thru her eyes… That she dont want to go… Dont want to leave her loving son.. “

” This video make me crylah Dato… Masya Allah.. “

” Kesian pula tengok muka sed1h auntie sebab dua minggu tu lama untuk dia.. “

Alahai memang seb4k tengok reaksi Cik Ani nak tinggalkan Chef Wan untuk dua minggu. Untuk pengetahuan, Cik Ani memang manja dengan Chef Wan. Lebih-lebih lagi Chef Wan memang suka melayan ibunya. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Che Ani diberikan kesihatan yang baik sentiasa. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Chef Wan

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..