” Sayu dan p1lu tengok last part tu, i cr1ed !! ” – Netizen

Video Istimewa MK K-Clique Menelefon Ibunya Sempena Hari Lahir Buat Ramai Peminat Seb4k. Memang T0uch1ng Betul !!

Semestinya jejaka kacak ini dikenali ramai. Lebih-lebih lagi penampilannya menerusi video klip  lagu ‘ Peluang Kedua’ bersama penyanyi Nabila Razali telah menjadi satu fen0mena yang luar biasa dengan hanya dalam tempoh tiga hari, video klip tersebut mencecah hampir tiga juta tontonan.

Hasil tinjauan di Instagram milik MK atau nama sebenarnya Muhammad Hairi Amin bin Hamdan ini telah berkongsi satu video muzik lagu terbaru iaitu ‘ Pulang’  dan video tersebut telah mencur1 perhatian ramai warga netizen.

Tulis MK pada posting tersebut, ‘Its all about family. Two of the greatest gifts they gave me are roots and wings ‘. Malah MK juga mengambil kesempatan dengan mengucapkan selamat hari lahir buat ibunya yang tersayang yang dikenali sebagai Kamariah.

Perkongsian video itu juga begitu menarik dimana, di akhir video itu, telah memaparkan sedutan babak MK telah membuat panggilan telefon kepada ibunya. Seolah-olah MK  seb4k kerana berjauhan dengan ibu tersayang apabila melihat anggota kumpulan K-Clique yang lain bergembira bersama keluarga di dalam video tersebut.

Ikuti perkongsian video itu di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-rata peminat turut meluahkan perasaan seb4k dan terharu mereka setelah menonton video itu. Tidak ketinggalan ada yang turut memberikan ucapan selamat hari lahir buat ibu MK. Antara komen-komen tersebut :

” Sayu dan p1lu bila last part tu… I cr1ed. Btw kud0s for the awesome MV.. “

” I cant st0p cry1ng and i dont know why.. “

 ” Don’t know why my tears come outtttttt.. “

” Selamat ulang tahun mama MK .. “

” Semoga panjang umur buat ibu mu Hairi.. “

” Part last sed1h pula tgok MK .. “

” Dh tgk… Mv mmg best part MK sed1h sebab takleh nak jumpa mak.. “

Memang seb4k juga tengok perkongsian video oleh MK tu. Mungkin lama tidak bertemu dengan ibu tersayang memandangkan keadaan sekarang tidak mengizinkan sudah pasti rindu itu sangat membu4k. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat ibu MK, semoga diberikan kesihatan yang baik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG MK K-Clique

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..