” Saya tak bukak suara tapi lihat videonya sahaja dah ses4k dada seb4k tengok dia.. “

Persembahan Pertama Bunga Citra Lestari Setelah Pemerg1an Ashraf Sinclair Buat Netizen Menang1s Bersama. Seb4k Sangat Tengok Bunga !!

Bunga Citra Lestari umpama bidadari buat arw4h Ashraf Sinclair. Perg1nya Ashraf menemui penciptanya minggu lalu meningg4lkan kesan besar buat Bunga dan seluruh keluarga. Tanggal 18 Februari pasti akan tersemat rapi di hati Bunga apabila Ashraf menghemb0skan nafas akh1rnya kerana ser4ngan sak1t jantung.

Cinta sejati mereka menjadi bualan netizen kerana betapa utuhnya cinta mereka. Melangsungkan perkahwinan pada 8 November 2008, Bunga dikurniakan seorang cahayamata diberi nama Noah Sinclair. Kerana cintanya yang suci buat Bunga, Ashraf berhijrah ke Indonesia dan membina kariernya di sana.

Di hari perg1nya Ashraf, semua mata tertumpu kepada Bunga dan Noah. Betapa terkesan dengan kej0tan ini, Bunga dilihat hanya mampu menang1s. Namun dalam tang1san, beliau cuba untuk ku4t dan mengiringi perjalanan akhir suaminya itu. Kehilang4n yang besar juga buat seluruh peminat di Indonesia dan Malaysia.

Menerusi akaun Instagram Official Hlive, telah dikongsikan satu video rakaman semasa Bunga Citra Lestari membuat persembahan pertamanya selepas pemerg1an suami Ashraf Sinclair. Nyanyiannya itu membuatkan netizen menitiskan airmata kerana turut merasai kesed1han yang terpancar jelas diwajah Bunga.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen seb4k melihat persembahan Bunga yang sangat mem1lukan hati ini. Antara komen-komen netizen :

” Allahu nampak sangat dia sed1h.. “

” Saya tak bukak suara tapi lihat videonya sahaja dah ses4k dada seb4k tengok dia.. “

” Keep strong Unge Much love from Malaysia.. “

” Such a strong woman.. “

” Mengalir air mata. Tersent0h.. “

” 2,3 kali tengok, aku pulak yang menang1s.. Dapat rasa kesedihan BCL.. Stay strong ya.. “

” She’s not strong yet, hopefully she’s get stronger from her fans.. “

” Airmata aku yang melel3h.. “

” Stay strong sis, banyak kali tengok pon i is cry.. “

Betapa hatinya masih sed1h namun kekuat4n harus dicari untuk terus melangkah mengharungi hidup untuk anaknya Noah. Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memik0l. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Bunga Citra Lestari akan sentiasa diberikan kekuatan dari Allah. Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui segalanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Official Hlive, IG Hot FM IG Bunga Citra Lestari by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..