” Saya rasa saya kuat, tapi apabila balik melihat anak-anak, isteri dan ibu… ” – Dato’ Fazley Yaakob.

Detik Pertemuan Dato’ Fazley Yaakob Bersama Anak, Isteri Dan Ibu Yang Menyay4t Hati Setelah 30 Hari Terpis4h. Tengok Airmata Dato’ Fazley Lagi Buat Netizen S4yu !!

Sepanjang berkuatkuasanya perint4h kaw4lan perger4kan dek kerana penul4ran wab4k C0v1d-19, pelbagai kisah dapat dijadikan pengaj4ran dan menyent0h hati. Baik yang kehilang4n atau yang terpis4h antara ahli keluarga kerana tanggungjawab terhadap kerja.

Salah seorang selebriti yang tul4r baru-baru ini adalah Dato’ Fazley Yaakob. Video anak-anaknya yang menang1s hib4 kerana tidak dapat berpel0kan dan bersentuhan dengan Didanya ini merunt0n banyak jiwa. Dato; Fazley yang terp4ksa berada di Singapura pada ketika PKP diumumkan sedang menyiapkan tugasan dan amanahnya untuk sebuah program.

Per1t berpis4h dengan keluarga tersayang lebih terasa mem1lukan apabila kembalinya ke Malaysia, beliau perlu menjalani pr0ses kuar4ntin secara sendiri demi memastikan dirinya bebas dari wab4k merbahay4 itu. 14 hari di perantaun ditambah 14 hari kuar4ntin diri, kini sebulan sudah dan sudah masanya untuk pulang bertemu anak, isteri dan ibu tercinta.

Menerusi akaun Instagram, Dato’ Fazley telah berkongsikan satu video yang menyaksikan detik kepulangannya ke pangkuan keluarga setelah lama berpis4h. Pertemuan yang diiringi airmata ini menyent0h hati netizen. Apatah lagi kali ini air mata Dato’ Fazley sendiri tump4h dan tidak dapat ditahan lagi. Seb4k sungguh !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen sed1h melihat airmata kegembiraan Dato’ Fazley bersama keluarga ini. Antara k0men-ko0men netizen :

” C0r0na ni buat orang sengsar4 semua.. Tak pasal-pasal aku pun ikut nang1s tengok elly bukan main comel.. “

” Menitik-nitis air mata tengok.. Alhamdulillah akhirnya.. “

” Sed1h betul tengok. Kenapa air mata sis melel3h gak ni, alahai.. “

” Alhamdulillah. Home sweet home dato’.. “

” I can’t believe that my te4rs fall also. You make me feel about my mom dato… Anyway you are the best pers0n I respect.. “

” Ellie be like β€œboleh ke dida pel0k adik ?” Then β€œdida pel0k adik ? Betul ke ni ?” Ellie kel1ruu. Aaaaaa sed1hnyaaa.. “

” Ikut nang1s Dato’. Menit1s air mata tengok.. “

” Finally dapat jumpa semua family… Saya yang tengok pun sed1h…. “

Alhamdulillah berkat sab4r, akhirnya Dato’ Fazley berjaya melepasi ujiannya berpis4h sementara dengan keluarga. Hanya airmata boleh menggambarkan betapa gembira dan rindunya untuk berpel0kan bersama anak-anak. Moga segera wab4k ini berlalu perg1 agar semua dapat kembali hidup seperti dahulu. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Fazley Yaakob by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..