” Saya baru saja berp1sah dengan partner saya. Saya sayang dia.. ” – Netizen

Kongsi Screensh0t DM Luahan Daripada Seorang Netizen, Respon PU Azman Buat Ramai Terhibur. Ad0iii.. Padu Sungguh Jawapan Cik Man !!

PU Azman atau lebih mesra dengan panggilan Cik Man merupakan salah seorang peserta program realiti Pencetus Ummah musim kedua yang bersiaran di saluran Astro Oasis. Beliau bergelar juara dalam program tersebut sekaligus telah membuatnya mencipta nama di persada seni.

Selain menyampaikan ilmu-ilmu dakwah, beliau turut melibatkan diri dalam dunia lakonan. Beliau banyak menerima tawaran berlakon kerana lakonan beliau yang bersahaja dan mampu menghidupkan watak yang diberikan.

Cik Man juga turut melibatkan diri dalam pengacaraan di mana beliau mempunyai program bual bicaranya sendiri yang bertajuk Tanya Cik Man yang bersiaran di saluran Astro. Selain iti, beliau juga gemar berkongsi soal jawab agama di laman Instagramnya.

Menerusi akaun Instagram, Cik Man memuatnaik screensh0t DM dari seorang netizen yang menceritakan kisah percintaan yang terput0s di tengah jalan. Netizen tersebut berasa sangat kecewa dan sed1h lalu dia meminta pandangan Cik Man. Namun respon Cik Man sangat win !

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Rata-rata netizen terhibur dengan respon yang diberikan oleh Cik Man. Antara komen-komen mereka :

” Cik Man sentiasa padu.. “

” Cik Man bagi sepatah dua kata je. Tapi deep.. “

” Kau nak kahwin petang ni ke.. Haha.. Sav4ge ter0k.. “

” Ad0ii.. Ayat tu berdesup masuk ke otak.. “

” Padu jawapan Cik Man.. “

” Jawapan setepek.. Biasalah tu jiwa muda.. Kdg terlajak ikut nafsu.. “

” Beberapa ayat je bagi terus sentap.. “

Ad0ii, terdiam terus dibuatnya apabila setepek terus Cik Man bagi. Dalam kelakar jawapan yang diberi namum mendalam sungguh maksudnya. Memang betul apa yang Cik Man kata, bahagiakan lah ibu dahulu dan utamakan lah ibu begitu juga bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG PU Azman by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..