” Sampai macam tu sekali, sweet sangat ni bersemut api terus aihh.. ” – Netizen

Amar Baharin Kongsi Video Menanti Kepulangan Amyra Rosli Di Rumah Yang Mencuit Hati Peminat. Alahai Daddy Sampai Macam Tu Sekali Gayanya, Kal4h Anaqi Dan Aryssa !!

Amar Baharin dan Amyra Rosli sentiasa mencur1 perhatian ramai. Mereka antara pasangan selebriti yang sweet dan serasi bersama. Sudahpun dikurniakan 2 orang cahayamata, Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa melengkapkan lagi kehidupan pasangan ini.

Meninjau akaun Instagram Amar Baharin, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Amar sedang memerhati kereta yang lalui lalang di atas jalan raya sambil menunggu kelib4t kereta Amyra. Amar turut menulis di kapsyennya bukan hanya anak-anak malahan Amar sendiri menanti kepulangan Amyra ke rumah.

Amyra kini sedang sibuk dengan penggambaran drama barunya berjudul Sang Pewaris bergandingan bersama aktor Ben Amir. Dalam video ini, Amar memberitahu kebiasaannya Amyra akan pulang ke rumah melalui jalan tersebut sambil lensa kameranya dituju pada setiap kereta yang kelihatan.

Penantian Amar akhirnta berkakhir apabila kelihatan kereta berwarna putih yang dipandu Amyra dan lebih menarik Amyra seolah-olah tahu dirinya diperhatikan dan sempat memberikan isyarat lampu tinggi. Alahai comel sangat pasangan suami isteri ini, sehari tidak berjumpa sudah mula rindu yer.

Jom tonton video di bawah :

Rakaman video Amar ini telah menarik perhatian peminat. Amboi daddy sama naik dengan anak tunggu mommy balik kerja ni. Amyra pun macam tahu je kelib4tnya ditunggu dan sempat beri isyarat lampu lagi. Antara komen-komen peminat :

” Hahahaha sampai mcm tu sekali hahahahaha.. comel je tunggu tepi tingkap, sweet sangat ni bersemut api terus aihhhh, perang4iii sgt hahhaa. Gigihnya tapi sweet Comey.. ”¬†

” Woahhhh Romantic sungguhhh hahahah. mcm tu sekali ea, so sweet comel je perang4i suami. Nie semut tahap kena ket1k mcm kerengga nie s4k1t dier.. Fuh dahsy4t sweet sangat ni. Hari-hari rindu.. ”¬†

” Alaaa comelnyaaaa tunggu tepi tingkap tu. Semoga kasih sayang ni kekal sehingga ke Jannah, amiin Insyallah.. ”¬†

” Sya pahm perasaan tu broo.. sama cam aku tnggu suami blk dri keje nak2 suami lak keje shif mmg pisang tand0k pisang mas semua ada lah nak tnggu dia hbs keje huhuhuh.. ”¬†

” Wah Sweetnya¬†tahu-tahu jer husband dia intai tunggu dia balik bgi high beam pun jadi lah. tak pernah tak sweet.. ”¬†

” Hahaha kalau wife kje sbg fr0ntliners camana la agaknye tunggu dia balik kan…mau nang1s bucu katil.. “

” Amar tersama plak perang4i dgn kitaorg…. ment4ng2 rumah tepi highway, siap buat quiz lagi cri kereta i yg mana satu haha.. “

” Alahaiii comel je perang4i. aamyra tau ke ammar & anaqi akan tengok dari balcony tu. Sweetnyerrrrr suka tgok you all berdua nie memang lovely couple.. ”¬†

Sejak dari zaman bercinta sehinggalah sudah anak dua, romantis Amar dan Amyra ini tidak pernah berub4h. Peminat juga terhibur dengan gelagat Amar yang sweet ini. Apa pun, semoga Amar dan Amyra sentiasa gembira dan bahagia bersama anak-anak tersayang dan ik4tan perkahwinan ini berkekalan sehingga ke syurga. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amar Baharin 

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..