” Sampai g0yang-g0yang Afwa, kakak Aafiyah kac4u pulak.. ” – Netizen

Gelagat Anak Dato’ Seri Siti Nurhaliza, Muhammad Afwa Yang Comel Ketika Mendengar Nasyid Nama-Nama Nabi. Amb0i Afwa, Bukan Main Lagi G0yangnya Tu. Kakak Aafiyah Pula Suka Mengus1k Adik !!

Penyanyi kesayangan ramai, Dato’ Seri Siti Nurhaliza kini lengkap kehidupannya bersama suami, Dato’ Seri Khalid Jiwa dengan kehadiran sepasang cahayamata. Siti Aafiyah dan Muhammad Afwa, 2 permata hati yang menceriakan hari-hari pasangan ini.

Meninjau akaun Instagram Muhd Afwa Khalid, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Aafiyah bersama Afwa ketika sedang menonton televisyen di rumah. Kedengaran lagu nasyid nama-nama Nabi dalam video tersebut.

Afwa kelihatan sedang duduk di atas sebuah kerusi bayi dan asyik melihat ke arah televisyen sambil mengg0yang-g0yangkan badannya. Seronok nampak Afwa mendengar nama-nama Nabi manakala Aafiyah pula duduk di tepi adiknya ini.

Aafiyah yang suka mengus1k Afwa kelihatan memegang tangan Afwa dan kelakuannya ini ditegur oleh Dato’ Siti. Alahai yang si adik khusyuk berhayun, si kakaknya pula suka kac4u adik. Sempat lagi Aafiyah menut0p kamera dengan tangannya ketika Dato’ Siti sedang merakam gelagat mereka.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, hampir 3 ribu tanda suka telahpun dicatatkan untuk posting ini. Antara komen-komen peminat :

” Pandai Afwa, makin besar makin comel. Aafiyah pula pandai mengus1k adik. dengan ibu sekali kena usik dengan kakak haha.. “

” Aafiyah jeles haha, dulu dia seorang sahaja. La ni ibu asyik ambik video Afwa hehe. apa pun, suara ibu lagi best.. “

” Comel Siti Aafiyah bijak. Afwa pun pandainya melayan lagu nasyid. Good boy lah afwa ni.. Sampai g0yang-g0yang Afwa, kakak Aafiyah kac4u pulak.. “

” Kecanggihan teknologi perubatan terkini kan… sekali tengok ye adik dengan kakak padahal kembar.. “

” Amb0i lucunya Afwa, makin bijak Afwa ye. Bukan main lagi Afwa berg0yang-g0yang badan.. Layan betul lagu ni.. “

” Amb0i Afwa, seronok nampak tu bakal iman muda Afwa hehe. Afwa pandai, Aafiyah kuat mengusik.. “

” Ger4m betul dak afwa ni dengan pampers seketul dia tu. Isshhh.. Gor4m acik la ketap-ketap dh bibir ni.. “

Tentu berbunga-bunga hati Dato’ Siti melihat gelagat kedua-dua anaknya ini. Semoga Aafiyah dan Afwa membesar menjadi anak yang soleh solehah, pendamping setia ibu ayah dan jadi anak yang bijaksana. Selalu buat ibu dan ayah bangga ye Aafiyah dan Afwa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Afwa Khalid

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..