” Sampai camtu sekali dia terpeg0n eh. Haha.. “

Amyza Aznan Kongsi Video Sedang Menyanyi. Part Gelag4t Budak Kecil Di Sebelahnya Itu Memang Tak Boleh Bl4h. Sampai Terdiam Mendengarnya. Amboi, Merdu Sangat Ke Dik !!

Pelakon dan pelawak yang tidak asing lagi dalam dunia seni hiburan tanah air iaitu Amyza Aznan begitu dikenali ramai. Bakat lakonannya yang semp0i dan bersahaja begitu mencuit hati ramai. Amyza sememangnya mampu membuatkan sesiapa sahaja ketawa apabila beliau berlawak.

Walaupun begitu, Amyza juga berbakat dalam membawakan watak berat seperti watak wanita mal4ng, jah4t dan juga watak sed1h. Apa jua watak yang diberikan kepadanya, beliau mampu menggalasnya serta berjaya menghidupkan watak tersebut.

Amyza mula menceburi bidang seni sejak tahun 90 an dan beliau berjaya mengekalkan popularitinya sehingga kini. Antara drama lakonannya ialah Monalisa, Pinggan Tak Ret4k Nasi Tak Dingin, Menantu Ting T0ng dan yang terbaharu ialah Budak Tebing.

Menerusi akaun Instagram, Amyza berkongsi videonya sedang berkaraoke. Namun apa yang menarik perhatian ialah gelagat kanak-kanak kecil di sebelah Amyza. Apabila Amyza mula bernyanyi, kanak-kanak tersebut kelihatan terpegun dan terkes1ma.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen memuji kemerduan suara Amyza. Antara komen-komen mereka :

” Kak masuk geg4r vaganza kak plss.. “

” Suara bergel0mbang sedap.. blh masuk AJL. Dari sorang tu suara sendat putik durian nak msuk AJL.. “

” Terpegun si kecik tu mendengar suara sis….. “

” Sedap kak, lg sedap dr katak yg menang1s air mata dar4h tu .. “

” Sedap jugak. Lagu Ku Sangka Siang Kiranya Malam. Perghh.. “

” Patutlah ian pandai nyanyi.. Ikut suara lemak berkerim ibu dia rupanya… “

” Smpai cmtu skali dia terpegun eh.. “

Sememangnya suara Amyza merdu dan kanak-kanak semestinya tidak men1pu. Pasti dia terpeg0n mendengar suara Amyza yang begitu merdu sekali. Siapa sangka Amyza ada bakat dalam nyanyian dan disebabkan itu anak Amyza, Ian pun bersuara merdu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyza Aznan by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..