” Sampai begitu sekali tak0tnya Tasha Manshahar.. ” – Netizen

Video Tasha Manshahar Memberi Makan Kepada Seekor Gajah Di Zoo Buat Peminat Terhibur. Alahai Tak0t Sangat Tasha, Dah Macam Gajah Nak Makan Tangan Dia Je !!

Ramai ibu bapa memanfaatkan cuti dan kebenaran rentas negeri untuk keluar bersama asalkan mematuhi arahan prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan. Begitu juga yang dilakukan oleh penyanyi Tasha Manshahar apabila mereka sekeluarga berkunjung ke sebuah zoo.

Meninjau ke laman Instagram milik Tasha, Tasha telah berkongsi satu video di mana Tasha sekeluarga diberi peluang beramah mesra dengan gajah situ dengan memberi makanan yang disediakan. Pada mulanya suaminya Fahrur Raqib Abdul Majid memberi makanan kepada salah satu gajah di situ.

Kemudian Raqib menyuruh anaknya, Muammar Rafiqi memberi makan tetapi anaknya men0lak kerana berasa tak0t. Tasha mengatakan kepada suaminya yang dia ingin mencuba. Pada mulanya Tasha mengatakan rasa tak0t tetapi suaminya menyuruh Tasha memberi makanan secara perlahan-lahan kepada gajah tersebut.

Tasha perlahan-lahan memasukkan makanan ke dalam belalai gajah tersebut sambil mengatakan rasa tak0t. Gel4gat Tasha yang ketak0tan sehingga beranggapan bahawa gajah tersebut akan makan tangannya mengundang rasa lucu para pengikutnya.

Sama-sama kita tonton video di bawah :

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata pengikut laman Instagram milik Tasha berasa kelakar melihat gelagat Tasha yang ketak0tan ketika memberi makan pada gajah tersebut. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Nnt dia mkn tgn sy.. Klakar la.. Hahahahah tasha.. Tp sbnrnya kite pon tak0t.. Nampak macam kak tasha duk jauh sgt tu.. “

” Kak tasha dgn muammar dedua comel.. Hahaha kelakau tasha hahahaha kita sama2 penak0t yg tak takut tuu dino tipu kt dlm tu.. “

” Nanti dia mkn tgn saya.. Comel.. Ingatkan muammar lagi tak0t, mummy muammar paling tak0t.. “

” Anak ikut mommy rupanya.. Hehe.. Kak tasha dan muammar hahahaha so cute.. Both of you.. “

” Kat mana ni ? Bestnya boleh bagi gajah makan.. Hahaha.. sampai begitu sekali ya tak0tnya tashamanshahar.. “

” Kak tasha.. Tak0t muammar yg tak0t.. Teacher la yg tak0t.. Kita geng.. Raqib beraninya..  ” 

Melalui kapsyen ditulis pada posting tersebut, Tasha ada meminta pengikutnya meneka siapa yang paling penak0t memberi makanan kepada gajah tersebut sebelum melihat video sehingga hab1s. Rupa-rupanya Tasha yang lebih penak0t daripada anaknya, Muammar.

Melawat zoo memang menyeronokkan terutama bagi kanak-kanak. Pasti Muammar rasa seronok sebab Muammar dapat berinteraksi dengan binatang. Bukan saja Muammar rasa seronok, Tasha dan juga Raqib pasti juga teruja melihat binatang-binatang yang ada di zoo.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tasha Manshahar

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo OH Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..