” Sal4h gitar, bukan sal4h aku.. ” – Syatilla Melvin

Video Shaheizy Sam Dan Syatilla Melvin Berduet Menyanyikan Lagu Menghap0s Jejakmu Buat Ramai Terhibur. Suara Sam Dah Sedap, Syatilla Masuk Je Habis Lagu Tu. Part Sal4hkan Gitar Tu Kelakar !!

Pasti ramai yang mengetahui yang pasangan selebriti Shaheizy Sam dan Syatilla Melvin ini mempunyai sifat kelakar dan ada sahaja video  telatah mereka yang dikongsikan di media sosial buat warganet tidak kering gusi ketawa.

Meninjau di akaun Instagram Cepat Berita telah memuatnaik satu video yang memaparkan Sam dan Syatilla menyanyikan lagu Menghap0s Jejakmu yang dipopularkan oleh penyanyi terkenal dari negara Indonesia, Ariel Noah.

Pada awal video, Sam telah bermain gitar sambil menyanyi. Setelah itu, Syatilla telah menyambung melagu tersebut sambil melihat lirik lagu itu pada skrin telefon. Namun ketika sedang menyanyi, Syatilla meminta Sam untuk meninggikan lagi nada gitar yang dimainkannya.

Malah kedengaran ada suara wanita menyatakan yang suara Syatilla tidak sedap menyanyi. Tidak berdiam diri, Syatilla berkata yang gitar yang dimainkan Sam yang sal4h, bukan suaranya yang tidak sedap, hehe.

Jom tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, rata-ratanya memberikan emoji ketawa dan terhibur melihat telatah Syatilla dalam video itu. Antara komen menarik adalah :

” Masuk Tilla ros4k lagu, hahahaaha perempuan memang tak pernah salah. Ad0i kelakar betul lah Tilla.. “

” Sam memang penyanyi dan pelakon, ada lagu dia dengan Wawa tu memang sedap lah, tak ingat tajuk.. “

” Dia memang tak pernah sal4h, haahahhaha. Lawak lah semangat betul menyanyi, ker4s perut dengar.. “

Memang kelakar betul lah Syatilla ni, terus diam Sam ketika mendengar Syatilla cakap gitar yang sal4h. Difahamkan video tersebut ketika Syatilla membuat live dan ada peminat meminta untuk Sam menyanyikan lagu.

Kalau meninjau di akaun Instagram Sam atau pun Syatilla pasti ada posting yang mencuit hati apabila mereka masing-masing akan selalu menyak4t antara satu sama lain. Apa-apa pun semoga pasangan ini terus bahagia bersama dan kekal hingga ke akhir hayat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG cepatberita, shaheizy_sam

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..