” Sak1t perut dengar Shiera membebel, selamba je sound kereta juta-juta.. ” – Netizen

Video Gelagat Sharifah Shahirah Keluar Membeli Belacan Mencuit Hati Peminat. Amboi Bukan Biasa Biasa Ni, Lotus Terus Dibawanya. Part Membebel Tak Puas Hati Dengan Kereta Tu Kelakar. Nasib Tak Sangkut Perut Dekat Stereng !!

Meninjau akaun Instagram Sharifah Shahirah, telah dimuatnaik video yang memaparkan gelagat Shiera yang ingin keluar untuk membeli belacan. Shiera yang mengenakan baju t-shirt berlengan panjang dan berseluar hitam ini memakai helmet berwarna pink.

Lagaknya seperti ingin memb0nceng motor namun rupa-rupanya Shiera menaiki kereta mewah brand Lotus berwarna kuning. Gelagat Shiera yang selamba memanjat dan memijak seat kereta untuk masuk ke dalam kereta buat peminat terhibur.

Baru melabuhkan pungg0ng sahaja, mulut Shiera sudah mula ‘berbunyi’ . Banyak sungguh komennya si Shiera ini kerana katanya kereta ini bukan sahaja tiada aircond, malahan wiper, pintu dan bumbung juga tiada.

Sudah lama Shiera tidak membawa kereta gear manual, sekali Shiera tekan pedal minyak, laju terus perginya. Shiera sememangnya suka membuat jenaka spontan dan mulut bec0knya itu sering menghiburkan hati peminat.

Jom tonton video di bawah :

Kalau sudah namanya Shiera, memang tidak pernah tidak lawak. Membebelnya bukan main lagi, sampai tuan kereta pun kena temp1asnya. Antara komen-komen yang diberikan peminat :

” Selamba je sound kete juta2 ada lalat, nyamuk msuk haha. kak shiera buat hal, nampak macam baby bump la.. “

” Adoi kak, main p1jak je atas seat tu hihihi. Warna helmet tu win, sekali berdesup perg1nya. Sak1t perut dengar Shiera membebel.. “

” Untung la belacan dapat naik lotus. ekon takde, wiper takde, happa pun takde.. tergelak makcik haha.. “

” Fuyohhhh beli belacan naik lotus. Wow helmet pn comel, kelakar lh akk ni hihi. Kerlasss ko maria, bwk kereta juta¬≤ beb haha…. I like.. “

” Cayalah ingatkan naik moto tadi, kereta rupenye. Naik kete tu memang kena pakai helmet eh hahaha. Pink lagi helmet, seliper hijau lucu Shiera.. “

” Fuh kak melet0p, tak pernah tak lawak haha. terbaik sis helmet pink keta kuning mantap pak abu.. “

” Nak beli belacan ka nk litar sepang ? semp0i nya tetap cun.. dengan selipor hijo .. helmet pink haha.. “

” Haha.. Bawak lotus,helmet pink, selipar jamban hijau. Handbag shopping.. Ad0i kelakar lah Shiera ni.. “

Kelakar betul Shiera ini, kereta juta-juta pun serba tidak kena jadinya. Helmet pink dan selipar hijaunya itu memang semp0i hab1s. Apa pun, semoga Shiera terus happy go lucky sebegini dan sentiasa menghiburkan peminat dengan gelagat serta jenakanya itu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shiera Ijoy

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..