” Saja jer tak sebut mummy. Pandainye nak us1k mummy.. “

Vide0 Anak Betty Rahmad, Ardywira Sudah Pandai Bercakap Namun Apabila Diminta Menyebut Mummy, Reaksi Ardywira Begitu Menghiburkan. Amb0i, Pandai Dia Menyak4t Mummy !!

Ardywira merupakan cahaya mata buat selebriti Betty Rahmad dan suaminya, Ardy Damis. Pasangan ini telah mendirikan rumah tangga pada 6 Februari 2018. Betty juga merupakan adik kepada pelakon Umie Aida dan pengarah terkenal Erma Fatima.

Seperti adik-beradiknya, Betty turut mengikut jejak langkah kakaknya dengan menceburi bidang seni. Betty mempunyai bakat dalam nyanyian dan lakonan. Betty pernah muncul di dalam drama bersiri Adam dan Hawa, Ammara Batrisya, Pengantin Untuk Dijual dan Andalusia.

Manakala dalam bidang nyanyian beliau pernah menyumbangkan suara untuk lagu tema filem Suami Aku Ustaz, Mak Cun dan Ammara Batrisya. Betty juga pernah menyertai uji bakat rancangan realiti Akademi Fantasia musim kedua dan ke-9 suatu masa dulu.

Menerusi akaun Instagram, video Ardywira menyebut beberapa perkataan telah dikongsikan. Betty meminta Ardy menyebut abang, kakak, Neyney namun apabila diminta menyebut mummy, Ardy tidak mahu menyebutnya. Walaupun Betty berulang kali mendes4k tetap dia tidak mahu menyebut.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Ardywira. Antara komen-komen mereka ;

” Nampak dia happy sebut nama Ney Ney. His brother.. “

” Saja jer xsebut mummy. Pandai yea nk us1k mummy.. “

” Hhaha xnk say momy..comel je .. “

” Cerdik nya bby Wira dah la sangt cute..shebot shebot lak tu… “

” Die saje nk us1k mummy die la tu , xnk sebut mummy. Hihihi..wira so cute.. “

” Why cannot say Mummy.. “

” Beria xnk sebut mummy tuhh.. “

Wah, nampaknya Ardywira sudah pandai berjalan dan bercakap. Mesti seronok melayan telat4hnya. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Ardywira membesar menjadi anak yang soleh serta berjaya di dunia dan di akhirat. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ardywira by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..