” Sahih kena sump4h dengan Diva AA ni. See my level. Haha.. “

Video Lawak Jep Sepahtu Dalam Sepahtu Reunion Yang Bukan Biasa-Biasa. Sekali Dia Ajuk Macam Azwan Ali, Habis Semua Terbur4i Gelak. Ad0iii.. Kelakar Habis !!

Sepahtu Reunion merupakan sebuah rancangan komedi yang menampilkan empat orang anggotanya, Jep, Shuib, Rahim dan Ilya. Rancangan ini seakan mempunyai keistimewaan yang tersendiri apabila berjaya membuatkan penonton melekat di kaca TV pada setiap hari Jumaat.

Ahli kumpulan asal Sepahtu terdiri daripada Jep dan Shuib selepas mereka mengundurkan diri daripada kumpulan lawak Sepah pada tahun 2012. Pada tahun 2013, mereka telah mengajak Rahim R2 menyertai kumpulan Sepahtu dalam Maharaja Lawak Mega.

Kemudian, pada tahun 2014 Jep dan Shuib mengambil Ilya Buang untuk menyertai kumpulan Sepahtu dalam Maharaja Lawak Mega. Ilya merupakan bekas ahli kumpulan Senario dan pada tahun tersebut Sepahtu berjaya mendapat tempat naib juara.

Menerusi akaun Instagram, sedikit sedutan video rancangan Sepahtu Reunion telah dikongsikan. Dalam episod kali ini Cik B turut serta sebagai tetamu jemputan. Lawak Jep telah membuat semua penonton tertawa kerana beliau mengajuk cara seperti Azwan Ali ketika scene bersama Cik B.

Tonton video di bawah :

Rata-rata netizen tidak mampu menahan gelak dengan lawak daripada Jep. Antara komen-komen mereka :

” Sump4h terhibur.. “

” Ad0iii jep… … Dh elok2 kne halau balik… Dia masuk balik.. … berdekah… “

” Jaga2 jep .. Nanti si dia mer0yan kt twitter .. See my level !!! Kw sekolah x ? Hahaha .. “

” Nasib tak panggil dia jadi tetamu khas  kalau tak,sampai harini pun belum tentu habis cerita dia.. “

” Hbslah Jep esokkk.. kau sekolah ke takk.. “

” Sahih kena sump4h dengan diva AA ni, See my level !! Haha.. “

Ad01, memang berdek4h dibuatnya apabila Jep membuat lawak. Sepahtu Reunion sememangnya tidak pernah menghampakan para penonton rancangan ini dengan lawak-lawak yang menghiburkan. Semoga terus berjaya buat Jep, Shuib, Ilya dan Rahim.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Astro Gempak, Jep Sepahtu by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..