” Sabar la anak, mom awak memang ada sisi ‘kanak-kanak telajak’ sikit.. ” – Erra Fazira

Video Gelag4t Erra Fazira Dan Anaknya Engku Aleesya Bermain Susun Cawan Plastik Yang Menyeronokkan. Gaya Erra Time Menang Tu Comel Sungguh. Siapa Anak Siapa Mak Ni !!

Kejayaan filem Semb1lu menaikkan nama pelakon utamanya Erra Fazira. Bekas ratu cantik Malaysia ini berjaya membuktikan keupayaannya dan bakatnya bukan hanya bersandarkan kepada rupa paras semata-mata. Setelah kejayaan Semb1lu, Erra semakin aktif dalam bidang lakonan dan kesemua filem lakonannya mendapat kutipan pec4h panggung.

Dek kerana ini, Erra mendapat jolokan Primadona Filem Melayu Alaf Baru. Selain lakonan, Erra turut sama dikenali sebagai penyanyi dan pengacara. Pernah menempuhi dua fasa perkahwinan sebelum ini, Erra dikurniakan seorang cahayamata diberi nama Engku Aleesya.

Aleesya yang dilahirkan pada Mac 2009 kini sudahpun berusia 11 tahun. Sering berkongsikan video bersama Aleesya, mereka kelihatan seperti kakak dan adik yang sangat mesra dan akrab. Erra yang memiliki wajah jelita memang semakin hari nampak semakin muda sekalipun usianya sudahpun lewat 40-an.

Menerusi akaun Instagram, Erra Fazira telah berkongsikan satu video beliau bersama Aleesya sedang bermain. Gaya mereka bermain cukup comel dan Erra memang cukup riang ria dan penuh gelak tawa. Aii dah macam mak yang lagi over bermain daripada anak. Comel sungguh dua beranak ni !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen seronok melihat gelagat Erra dan Aleesya ini. Antara komen-komen netizen :

” Mak terlebih seronok hahhahahhah.. “

” Hahahahaa mama t1pu tu. Saik0 lebih.. “

” Alaaa.. Aleesya kal4h.. Mommy tak bagi chance ehh.. “

” Hahahah maknya pun kuat bul1.. “

” Sebab tu nampak awet muda kak.. “

” Hebat Momnya. Semangat tu yang kita nak.. “

” Both of you so cute and so sweet.. “

Comel je main memang mengimbau zaman kanak-kanak betul ni. Erra punya gaya comel sangat lagi kanak-kanak daripada Aleesya. Kesian je tengok muka Aleesya yang asyik kal4h je dengan mom. Apa pun, kami di Berita Kopak mendoakan semoga Erra dan Aleesya gembira selalu dan sentiasa dilindungi Allah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Erra Fazira by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..