” S0rry takleh fokus kat pengacara.. ” – Netizen

Video Fedtri Yahya Sedang Membuat Rakaman Untuk Rancangan ‘Jejak Rasul’  Namun Telah ‘Dig4nggu’ Oleh Anak Perempuannya. Haha.. Comel Jer Dia C1um Kepala Abah Dia Tak Berhenti-Henti !!

Nama Fedtri Yahaya tidak asing lagi dalam dunia penyiaran tanh air. Selain kerapa mengendalikan beberapa rancangan televisyen, Fedtri juga sangat aktif dalam menulis lirik lagu dan karya-karyanya juga pernah beberapa kali menempatkan diri ke Augerah Juara Lagu.

Fedtri yang berkelulusan dalam Sarjana Muda Komunikasi (Filem & Penyiaran) dari Universiti Sains Malaysia (USM) ini sering mendapat pujian ramai kerana nukilan-nukilan yang dihasilkan oleh Fedtri sentiasa meruntun jiwa dengan penulisan yang dihasilkan oleh dirinya.

Fetri telah mendirikan rumah tanga dengan seorang guru yang bernama  Nurul Anati Ismail . Pertemuan di awal perkenalan dengan isterinya ialah ketika mereka berdua sama-sama terlibat dalam program Dari Masjid Ke Masjid pada 28 Mei 2011. Hasil perkongsian hidup bersama mereka telah dikurniakan empat orang cahaya mata.

Menerusi akaun Instagram, Fedtri telah berkongsi satu video yang memaparkan dia sedang merakamkan siaran untuk rangan ‘Jejak Rasul’ di rumahnya. Namun ketika mengacara, anak perempuan Fedtri telah datang ‘mengg4nggu’ dengan berada di sebelahnya bapanya sambil menc1um kepala Fedtri berkali-kali.

Ikuti perkongsian video itu di bawah :

Rata-rata netizen sangat terhibur melihat gel4gat anak Fedtri dalam video itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Memang anak ayah ni, haha.. “

” Sorry takleh fokus kat pengacara.. Fokus kat yg blkg tu je duk mmu4h mmu4h haish.. “

” Alahai si budak bertuah…. Mu4h2 kepala ayah dia… “

” Tomey si budak sebelah tu.. Kim slm dpd pokcik jb disini.. “

” Duk dengaq suara latar kt blkang ja. Hihihi.. “

” Suara latar n wajah yg sgt comel.. “

” Byk kali ulang tengok.. Syg dia kt papa yer.. “

” Comel je dia pun nak masuk tv.. “

” Comel sgttt ni ya Allah saya ulang byk Kali mamamammamaa .. “

Alahai.. Manjanya dia dengan abah. Nak juga masuk televisyen yer sayang. Hehehe, siap dia bunyi ‘mu4h, mu4h’ k1ss kepala abah dia. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga, Fedtri sentiasa berjaya dalam kerjaya Fedtri dan sentiasa bahagia bersama keluarga tercinta. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fedtri Yahya by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..