” Rasa nak terpot0ng kaki tengok. Manis sangat.. “

Vide0 Pre-Wedding Zahirah Macwilson Dan Aiman Hakim Ridza Di Perth, Australia Yang Romantik Habis. W0w Sangat !!

Umum mengetahui pasangan bagai pinang dibel4h dua iaitu Zahirah Macwilson dan Aiman Hakim Ridza telah selamat bergelar sebagai suami dan isteri. Pasangan ini menyulam cinta dan mengenali hati budi selama 7 bulan sebelum mengikat tali pertunangan pada Jun 2019 yang lalu.

Pasangan ini telah bernikah pada 20 Februari 2020 lalu dilangsungkan dalam sebuah majlis yang begitu gilang-gemilang sekali. Bermula daripada Majlis Malam Berinai sehingga ke Majlis Resepsi, kesemuanya serba indah dengan tema yang berbeza.

Menerusi temubual Metro, Aiman dan Zahirah memanjatkan rasa bersyukur kerana semua majlis berjalan dengan lancar seperti yang dirancangkan. Aiman juga berasa gembira kerana menamatkan zaman bujang dengan wanita pilihan hatinya.

Menerusi akaun Instagram, video pre-wedding Aiman dan Zahirah yang dilakukan di Perth, Australia telah dikongsikan. Menjalani penggambaran di beberapa lokasi menarik di Perth membuatkan video tersebut begitu indah sekali.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Zahirah x Aiman Shot by @pavillon_studio #zahirAH

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on

Rata-rata netizen gembira melihat momen-momen romantik yang diselitkan dalam video ini. Antara komen-komen mereka :

” Omg so beautiful.. “

” Nice view. Semoga kekal hingga jannah.. “

” Aww.. Sweetnya. Love sgt dress merah tu.. “

” Cantiknya wat vide0 cmni.. “

” Rasa nak terpot0ng kaki tengok. Manis sangat.. “

Wah, sememangnya sweet habis video pre-wedding pasangan ini. Kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah kepada Zahirah dan Aiman. Semoga jodoh anda berkekalan sehingga ke syurga abadi dan sentiasa berbahagia melalui fasa kehidupan sebagai suami dan isteri.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson, Harian Metro by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..