” Pesanan dari ibu Aliff tu aduh, menang1s dengar.. ” – Netizen

Perkongsian Aliff Aziz Mengenai Penghijrahannya Raih Perhatian Peminat. Part Pesanan Ibu Aliff Tu Paling Sayu Mendengarnya. Menitik Air Mata Seorang Ibu !!

Perubahan yang ditunjukkan oleh penyanyi berasal negara SIngapura, Aliff Aziz mengagumkan ramai orang. Pelbagai l1ku dan dug4an dihadapi Aliff sebelum ini. Dapat dikatakan Aliff yang dahulu cukup jauh berbeza dengan Aliff yang sekarang.

Menerusi akaun Instagram Daebakingz, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Aliff bercerita mengenai penghijrahannya. Diberikan hidayah oleh Allah, perubahan Aliff membuatkan dirinya berasa tenang.

Kata Aliff, bila diri betul-betul ikhlas untuk berubah dan mendekatkan diri dengan Pencipta, semuanya pasti dipermudahkan. Sememangnya perubahan Aliff menyentuh hati ramai, tidak hanya peminat malahan ibunya, Hafiza.

Wawancara bersama umi Aliff turut dipaparkan dan pendedahan berkenaan sikap Aliff dibicarakan olehnya. Tidak dapat menahan seb4k, airmata si ibu tump4h juga. Banyak yang dipelajari oleh umi Aliff daripada kisah hidup Aliff ini.

Jom tonton video di bawah :

Wawancara Aliff bersama umi nya ini di program Raya Kustika 2022 baru-baru ini. Berkat kesabaran seorang ibu dan doanya, si anak terdetik juga untuk berubah, Alhamdulillah.

Jom tonton video di bawah :

Video-video ini telah mendapat perhatian daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Kasih sayang seorang ibu tiada tolak bandingnya. Kasih sayang ibyu membawa ke syurga.. Pesanan dari ibu Aliff tu aduh, menang1s dengar.. “

” Seb4k, ibu yang hebat dan kuat. Dan jugak kesabaran isterinya jugak, dua-dua wanita yang hebat.. “

” Hanya Allah sahaja yg tau betapa besar nya cinta dan kasih syg seorang ibu … semoga kita semua sebagai anak2 dapat menghargai nya kerana setelah mereka tiada maka kita akan kehilangan doa2 yg mustajab dari ibu dan ayah kita.. “

” SubhanAllah, Seorang isteri/ibu yang tabah dan kuat. Syukur Alhamdullilah keluarga segala galanye.. “

” Alhamdulillah, keluarga lah segala-galanya. Tak senang jadi ibu bapa pada akhir zaman ni. Banyak sangat ujian2 membesarkan anak-anak.. “

” Alhamdulillah. Allah lebih tahu hati sesama insan yang mulia. Semoga keluarga Aliff terus bahagia hingga ke Jannah. Aamiin.. “

” Sy sangat kagum dengan ibu aliff aziz. Sy selalu jadikan kisah beliau..semangat beliau dalam menghadapi ujian sebagai contoh utk sy. Moga puan fiza dalam Rahmat Allah sentiasa.. “

” You have shown that there is no boundaries to a mother’s love. And that the love of a mother can move a mountain.. “

Pelbetulkan hubungan kita dengan Allah dan Allah akan perbetulkan segalanya dalam hidup kita, itu pesanan Aliff buat semua. Semoga Aliff diberikan kekuatan untuk terus istiqomah dan berbahagia selalu dengan kehidupan barunya ini.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aliff Aziz, IG Daebakingz, IG Fizaaziz

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..