” Perfect lah, best sangat suara kak Kaka.. ” – Netizen

Video Nyanyian Lagu Jampi Oleh Kaka Azraff Di Majlis Buka Puasa Bersama Rakan-Rakan Artis Raih Perhatian Peminat. Wah Suara Lepas Pant4ng Lagi Power Ni, Dah Macam Mini Konsert. Hael Husaini Pun Ada Komen Tu !!

Ramadhan tahun ini lebih meriah dan bermakna untuk semua apatah lagi banyak aktiviti yang telahpun dibenarkan. Majlis berbuka puasa antara medan penyatuan dan perjumpaan rakan-rakan artis setelah lama tidak dapat berkumpul sebegini.

Meninjau akaun Instagram Kaka Azraff, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Kaka menyanyi di majlis buka puasa anjuran Khoon Hoi. Dapat dilihat ramai lagi rakan artis yang ada antaranya Syamel, Ernie Zakri dan Wany Hasrita.

Dalam video ini, Kaka membawakan lagu nyanyian asal Hael Husaini berjudul Jampi. Berduet bersama Sophia Lana, nyanyian Kaka membuatkan suasana dewan menjadi gam4t. Wah nyanyi bersahaja pun sedap suara Kaka ni.

Cerita Kaka di kapsyennya, banyak performance dapat dilihat semalam dan ia majlis yang menyeronokkan. Hujung-hujung sudah jadi seperti konsert pula apabila semua ikut menyanyi bersama-sama, memang gemp4k dan sporting lah semua.

Jom tonton video di bawah :

Suara Kaka yang lunak ini telah mendapat perhatian dan pujian daripada peminat. Antara komen-komen yang dapat kami kongsikan :

” Sentiasa hebat, love you kaka Azraff. Always no 1 mommy, lots of love. Love nya vibes sebelum c0vid. Dapat luang masa dgn kawan-kawan.. “

” Wah bestnya suara Kaka ni, best sampai duk ulang ulang tengok. Nak dengar full version, sedap laa makin best suara lepas beranak eh.. “

” Alamak syoknya, berulang-ulang kali ku lihat. Ee comelnya moment ni, dapat have fun dengan kawan-kawan.. “

” My girl is back, perfect lah best sangat suara kak Kaka. Paling love sis punya aura dan energy tu. Semoga murah rezeki selalu.. “

” Wow bestnya, terpaling padu. Fuhh ons Kaka, welcome back. Wedding i nanti i nak book you nyanyi tau.. “

” Syok eh baru habis pantang hehe. love sangat mommy punya suara, sedapnya makin power suara, Melet0p lah.. “

” Tone suara Kaka Azraff ni sedap la. You should proud Hael Husaini. Cepatlah Kaka buat lagu balada pleasee.. “

Hael juga turut men1nggalkan komennya dan memuji suara Kaka :

Seronok peminat melihat semua menyanyi bersama-sama sampai ada yang berulang kali mengulangi video ini. Nampaknya mommy sudah membuat comeback selepas cuti bersalin. Terus menghiburkan peminat ye Kaka dan semoga terus maju jaya dalam nyanyian.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Kaka Azraff

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..