” Perempuan memang perang4inya mudah cair.. ” – Netizen

Vide0 Live Antara Bella Astillah Dan Aliff Aziz Yang ‘Bersemut’ Sangat. Part Aliff Nyanyikan Untuk Bella Sampai Muka Bella Pun Berubah Jadi Malu-Malu !!

Umum sudah mengetahui bahawa Bella Astillah kini sudah kembali ke pangkuan pelakon, Aliff Aziz setelah dua bulan berp1sah. Walaupun pada awalnya Bella merahsi4kan kepada umum namun kini Bella sudah mengesahkan beliau kembali rujuk bersama Aliff pada Julai 2019.

Bella juga kini sedang mengand0ngkan anak kedua. Bella dan Aliff telah mendirikan rumah tangga pada thun 2016 namun pada 16 Mei 2019, pasangan ini telah menf4ilkan pencera1an. Pencera1an mereka berpunca daripada sikap Aliff yang sering berlaku cur4ng.

Mereka telah dikurniakan seorang anak lelaki bernama Ayden Adrean. Bella bakal bersalin anak keduanya pada Julai 2020. Walaupun tind4kan beliau kembali kepada bekas suaminya dikr1tik beberapa netizen namun beliau percaya Aliff mampu berubah.

Menerusi akaun Instagram, satu video IG live perbualan antara Bella Astillah dan Aliff Aziz telah dikongsikan. Perbualan mereka dilihat begitu romantik sekali sehingga Aliff menyanyikan lagu khas buat Bella. Mungkin sikap r0mantis Aliff itu yang dapat melembutkan hati Bella.

J0m tonton video di bawah :

View this post on Instagram

💕

A post shared by Cerita Artis Malaysia (@ceritaartismalaysia) on

Rata-rata netizen mendoakan kebahagiaan buat pasangan ini. Antara komen-komen mereka :

” Semua org buat sil4p , doakan baik2 guys . Jang4n Neg4tif , stay p0sitif.. “

” semoga jodoh kali ini berpanjangan dan diberkati Allah ..amiin amiin.. “

” Aliff.. semuga trus istiqomah dalam melakukan kebaikan.. “

” Setiap yg terjadi ada hikhmah … Semoga bahagia korg .. “

” Alolololo so sweet bellaastillah.. “

” Sweett moga kekal bahagia ke jannah aamiin.. “

” Perempuan memang perang4inya mudah cair.. “

Alahai, nampak sweet sangat Bella dan Aliff. Semoga dengan kembali terjalinnya hubungan suami isteri ini membuatkan pasangan ini lebih bahagia dan memperbaiki semula hubungan yang sudah terput0s dulu. Terus istiqomah dan setiap yang berlaku mempunyai hikmahnya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Cerita Artis Malaysia, Bella Astillah by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh  OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..