” Pehh hebat dia punya inspirasi tu, cantik sangat pelamin.. ” – Netizen

Video Penuh Pelamin Impian Neelofa Bertemakan Jabal Rahmah. Wedding Planner, Reka Teemor Ded4h Di Sebalik Keindahan Bunga Pelamin Lofa, Ada Simbolik Dan Maknanya Tersendiri. Kreatif Betul !!

Sejak awal pagi lagi, hangat diperkatakan tentang majlis perkahwinan usahawan terkenal, Neelofa dan PU Riz. Dikatakan peminat sebagai ‘wedding of the year’ , pasangan sama cantik sama padan ini memang naik seri pengantinnya.

Di sebalik kecantikan dan ketampanan wajah Neelofa dan PU Riz, dekorasi dewan dan pelamin pasangan ini juga membuatkan ramai yang kagum. Seperti dijangka, tidak lain dan tidak bukan ianya hasil kreativiti wedding planner tersohor, Reka Teemor.

Meninjau akaun Instagram Reka Teemor, telah dikongsikan satu video yang memaparkan singgahsana Neelofa ini dari jarak jauh dengan gambaran penuh. Ceritanya lagi, 3 minggu mereka menyembunyikan tentang persediaan pelamin Neelofa daripada wartawan.

Mengambil inspirasi daripada tempat bertemunya Nabi Adam dan Hawa, Jabal Rahmah menjadi tema pelamin Neelofa. Nyata hasilnya sangat mengagumkan, hanya dengan bunga-bungaan ros berwarna putih, gambaran gunung Jabal Rahmah itu memang jelas kelihatan.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini mendapat pujian dan perhatian daripada peminat. Memang lain dari yang lain pelamin pilihan pasangan ini dan sentuhan Reka Teemor tidak pernah mengecew4kan. Antara komen-komen peminat :

” Terpaling gemp4k, Subhana Allah Masya Allah, hebat sangat dan tahniah. Cantik sangat la pelamin Neelofa ni abang Faiz.. “

” Pehh hebatt g1la dia punya inspirasi tu kan. Dengan smua pakai baju putih. Mmg classy & nampak Exclusive sgt.. “

” Subhanallah, Semoga Allah memberkati hasil usahamu kanda haji / hajah Faiz & Mumtaz dan krew. Sejuk mata memandang melihat akan keindahan Ijab Qabul dua merpati sejoli. Alhamdulillah, Have a good rest.. “

” Subhana Allah, cantik sangat. Memang genius Allahuakbar. U did it bang, hasil Reka Teemor tak pernah tak gemp4k.. “

” Powerla abg dan team rekateem0r memang cantik dooh pelaminnye. Indah dan amazing, love sangat hasil kerja reka teemor.. “

” Yess betul dah agak tengok bentuk pelamin. No wonder la cantik sangat, power dan superb. Sangat suci murni, congrats Reka Teemor. U did it very well. Amazingg.. “

” Hari2 kita stalk nk tgok hint kot2 ada tapi tak ada. apa pun terbaik rekateemor. Bijak, lawa, kreatif tak pernah tak mantap team Reka Teemor.. “

Hasil yang indah dan membuatkan majlis bertambah-tambah serinya. Semoga ikatan cinta Neelofa dan PU Riz berkekalan sehingga ke jannah dan seteguh cintanya Nabi Adam kepada Hawa. Selamat berbahagia Lofariz dan untuk Reka Teemor, tahniah dan terbaik.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Reka Teemor, IG Lofa.haris, IG Lovemeorwoome

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..