” Part last tu lawak dan comel lah.. ” – Inai Jari

Video Lara Alana Bercerita Tentang Warna Pilihannya Buat Netizen Terhibur. Part Daddy Menyak4t Lara Tu Kelakar. Nasib Lara Tak Bertukar Jadi Singa, Hehehe !!

Nama Lara Alana sudah tidak asing di media sosial. Populariti Lara sama seperti ibu bapanya iaitu Awal Ashaari dan Scha Alyahya. Baru berusia 7 tahun, namun Lara sudah mempunyai sejumlah 4 juta followers di Instagramnya.

Menerusi satu akaun Instagram, satu video Lara telah dikongsikan. Video ini diambil menerusi Instastory Awal. Video yang berdurasi beberapa saat ini sahaja telah menghiburkan netizen dengan men1nggalkan emoji ketawa.

Lara telah menceritakan mengenai warna barang miliknya. Antara barang yang ditunjukkan oleh Lara ialah buku nota dan bekas alat soleknya yang berwarna pink. Lara juga menyatakan langsir dan bantalnya juga berwarna pink.

Video ini telah dirakam oleh Awal dan secara tiba-tiba Awal menyatakan Lara memakai baju berwarna biru. Respon Lara apabila mendengar kata-kata Awal begitu comel. Lara telah menjer1t seolah-olah tidak berpuas hati. Suka tau daddy ni menyak4t Lara, haha.

Jom tonton video di bawah :

Ad0i, kelakarlah Lara ni. Sekali daddy menyak4t, habis wajah comel Lara. Nampaknya Lara amat gemar dengan benda yang berwarna pink. Sememangnya anak perempuan amat sukakan warna pink. Perempuan dan warna pink tidak dapat dip1sahkan. Gitew !!

Sabar je lah Lara dapat daddy yang suka menyak4t. Mesti Lara tidak berpuas hati kerana daddy berjaya mengenakan Lara. Semoga Lara Alana membesar menjadi anak yang baik dan mendengar kata kedua ibu bapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Inai Jari, Lara Alana, Awal Ashaari

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..