” Part Jebat sandar kat Lofa tuh awww, handsome baby.. ” – Netizen

Video Jebat Jayden Yang Malu-Malu Apabila Neelofa Puji Wajahnya Handsome. Alololo Comel Je Jebat Malu-Malu. Senyuman Dengan Lirikan Mata Jebat Tu, Melting Sungguh !! 

Keakraban antara Neelofa dan anak saudaranya Jebat Jayden sering dikongsikan di Instagram Storynya. Anak kepada Noor Nabila dan Sharnaaz Ahmad ini memiliki wajah yang sangat iras dengan Nabila. Jebat membesar dengan sihat dan badannya juga semakin chubby dan membuatkan ramai yang ger4m melihat Jebat.

Meninjau akaun Instagram Lofa.page ( kelab peminat Lofa ), telah dikongsikan satu video yang memeparkan gelagat Jebat bersama Lofa. Lofa yang sememangnya suka menyakat dan mengusik Jebat ini memakai cermin mata hitam milik Jebat.

Jebat yang suka tersengih ini hanya tersenyum melihat Lofa memakai cermin mata itu dan mengambilnya kembali. Lofa memel0k Jebat turut memegang mulut si kecil ini untuk melihat gigi taring Jebat namun Jebat menolak dan tidak mahu menunjukkan giginya itu.

Apabila Lofa memuji dengan mengatakan Jebat handsome terus Jebat membuat muka malu dengan senyum tersipu-sipunya. Alahai sampai melent0k terus Jebat di bahu Lofa malu apabila dipuji. Cute sungguh si chubby Jebat ni. Tak pernah tak comel.

Jom tonton video di bawah :

Manja sungguh Jebat dengan aunty Lofanya ini. Manakan tidak sejak kecil lagi sudah berkep1t dengan Lofa. Antara komen-komen peminat :

” Comelnya jebat, bila malu sandar kat aunty.. “

” Part Jebat sandar kat lofa tuh awww, handsome baby.. “

” Comelnyee darling, cute sungguh jebat.. “

” Syukur Alhamdulillah… Lofa Comey love you forever… Hihihi c jebat hehehe… Terbaik.. “

Comel sangat gaya malu Jebat ini. Muka waktu kecil sudah sebegini cute, dewasa kelak pasti jadi kacak dan bergaya seperti mommy dan baba Jebat. Apa pun, semoga Jebat sentiasa dilindungi Allah dan membesar menjadi anak yang soleh dan taat kepada suruhan agama. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG lofa.page

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..