” Part interview tu. Betul-betul menganj1ng. Pec4h per0t gelak. Sebijik… “

Jihan Muse, Bell Ngasri Dan Daniel Zaini Lakonkan Par0di Hero Remaja Dan Interview Orang Buat Netizen Ketawa Terbah4k-Bah4k. Serius Lawak !!

Bagi peminat setia rancangan hiburan Melet0p pastinya ternanti-nanti segmen Par0di Melet0p. Sering menggel3tek hati penonton dengan lakonan yang lucu, parodi melet0p menjadi salah satu segmen kegemaran penonton. Jihan Muse yang digelar Ratu Parodi sememangnya sinonim dengan par0di melet0p ini.

Bergandingan pula dengan pelawak Bell Ngasri, pastinya parodi mereka menjadi terlebih lucu. Dialog, mim1k muka dan reaksi mereka menjadikan lakonan itu menjadi. Sering melakonkan par0di mengikut tema dan isu semasa, penonton akan disajikan dengan lakonan yang seakan-akan sama dengan karektor yang dipilih untuk diparodikan.

Memandangkan episod kali ini membawa calon-calon Hero Remaja edisi 2020, parodi mereka juga berkisar tentang hero-hero remaja yang terpilih. Namun elemen lawak yang diselitkan buat ketawa penonton tidak boleh berhenti kerana teramat lucu.

Rata-rata netizen terhibur dengan lakonan Parodi oleh Jihan, Bell dan Danial ini. Antara komen-komen netizen :

” Ya Allah Melet0pnya par0dy just keeps getting better and better. Ber4ni gil4 eh korang. DAA DAS, nama nya pun. HAHAHA!.. “

” Part interview tu …. Betul-betul menganj1ng … “

” Parody melet0p tak pernah mengecew4kan.. “

” Das tu macam kenal je siapa bel0t letrik ke huhu orang cakap je.. “

” 3 ent1ti ini memang…. Hahaha haw4w!.. “

” Hahaha bell lu memang lawak la.. “

” Aku tak tak0t orang… Dann… Orang tak tak0t aku. Hati kau keras DAA.. “

” Ha ha ha… Pec4h per0t gelak. Sebijik… “

Memang berdek4h la ketawa tengok gaya Jihan dengan Bell ni. Par0dy yang tak pernah tak melucukan hati. Kena pulak tu dengan karektor yang dimainkan. Terbaik lah. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya buat Jihan dan Bell. Moga parody selepas ini semakin hang4t dan menghiburkan.

Untuk tontonan penuh sila kl1k di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Meletop, Youtube Channel Melet0p by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..