” Part ‘go C0r0na go’ tu teringat uncle Cina India yang hal4u C0r0na tuu. Hahaha.. ” – Netizen

Heliza Helmi Nyanyikan Lagu Istimewa C0r0na Sebagai Kempen Stay At Home. Part Korus Tu Kelakar Pulak. Macam Vide0 Vir4l Sebelum Ini Gayanya. Kreatif  Sungguh !!

Wajah ayu Heliza Helmi sering menenangkan mata-mata yang memandangnya. Bergelar penyanyi, pelakon, pengacara Heliza sudah cukup dikenali peminat. Selain kegiatan seni, Heliza juga giat dalam aktiviti kemanusiaan dan juga pakar motivasi.

Pernah bergelar pelajar dalam rancangan hiburan Akademi Fantasia musim kelima, bakat nyanyiannya itu mengagumkan ramai orang. Tidak hanya bersandarkan kepada rupa semata-mata, Heliza memiliki suara lunak merdu yang mampu membuat orang terp4ku untuk menonton sehingga ke det1k akh1r nyanyiannya.

Semenjak menul4rnya wab4k C0v1d-19 di negara tercinta ini dan kempen Stay At H0me dijalankan, ramai artis turut sama membuat pesanan dalam cara tersendiri untuk menyeru seluruh peminat mengikuti perint4h dari pihak atasan. Walaupun sekadar pesanan, ini sedikit sebanyak membantu untuk menjayakan kempen ini.

Menerusi akaun Instagram, Heliza bersama adiknya Hazwani telah berkongsikan satu video mereka mendendangkan lagu ciptaan sendiri tentang C0r0na. Nyanyian mereka yang merdu dengan bait ayat yang penuh kata nasihat dan peringatan buat peminat terhibur.

J0m tont0n video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan nyanyian Heliza ini. Antara komen-komen netizen:

” Naik buulu r0maaa dengar lagu depa nii.. Duduk rumah.. “

” Part ‘go c0r0na go’ tu teringat uncle Cina India yang ramai ‘go C0r0na go, go C0r0na go’ yang hal4u c0r0na tuu. Hahaha.. ” 

” Alahai bestnya lagu ni. Masyallah sedapnya , bestnyee.. “

” Terbaik lagu ni semp0i dan beri pengajaran thanks kak.. “

” Terbaik lagu.. C0r0na kau ku masih disini.. “

” Lagu ni sedap haha. Kejap je dah tergi4ng.. “

” Kreatifnya lirik, comel jek. Pandai Kak Ja rap.. “

Cara Heliza tersendiri untuk mengingatkan semua orang supaya duduk di rumah, stay at h0me yang sangat comel. Dengar rentak dan nyanyian Heliza, rasa nak menari-nari. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Heliza sentiasa diberi keku4tan dan dijauhkan dari sebarang wab4k merb4hay4. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Heliza Helmi by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..