” Pandainya Dadija, comel Dadija solat.. ” – Netizen

Video Anak Tomok, Siti Khadijah Menunaikan Solat Raih Perhatian Peminat. Alahai Bijaklah Dadija, Pandai Sangat Sebut ‘Allahuakbar’ !!

Meninjau ke akaun Instagram penyanyi Tomok, p0sting terbaru Tomok telah meraih perhatian peminat. Baru dimuatnaik pada dua hari yang lalu, sehingga kini telah mendapat hampir 200 ribu jumlah tontonan.

Video yang berdurasi seminit ini memaparkan gelagat anak perempuan Tomok iaitu Siti Khadijah menunaikan solat. Walaupun masih kecil, Khadijah seperti sudah faham apa itu solat. Khadijah sudah tahu apabila Tomok menyebut ‘ Allahuakbar’.

Khadijah segera mengangkat takbir dan turut menyebut ‘ Allahuakbar’. Gelagat Khadijah ini membuat ramai memuji Khadijah. Pastinya Khadijah sering melihat ibubapanya bersolat dan ia membuatkan Khadijah sudah faham.

Maklumlah, kanak-kanak sebesar Khadijah mempelajari sesuatu melalui apa yang diperhatikan di sekelilingnya. Sebagai ibubapa perlulah sentiasa menunjukkan contoh yang terbaik di hadapan anak-anak.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini menerima doa yang baik-baik agar Khadijah menjadi anak yang solehah. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” MashaaAllah anak solehah ni .. Bijak. dia perhati selalu.. dia belajar.. moga membesar dengan sihat .. Alhamdulillah.. “

” Sama dengan anak saya. Kalau solat dia pun semangat. Rasanya khadijah ni sebaya anak saya.┬ámoga jadi anak solehah sepanjang usia.. “

” Pandainyaa dadija.. Comel sgt .. Ya Allah anak solehah. Hujungg tuu dadija cam terannn jer.. “

” Alahai ger4mmmm pandai dia ni.. Comel Dadija solat, semoga jadi anak solehah ye awak kpd ayah tomokofficial dan ibu.. “

” Mashaallah ank solehah .. Semoga menjadi anak yg soleh aminn. yang last tu mener4n ke didija.. bijak dadija.. “

” Pandai dia.. Masha Allah pandainya dadija.. jadi anak solehah yaa, Alhamdulillah, semoga anak anak menjdi anak yg sholeh dan sholehah di dunia dan akh1rat kelak.. “

” Comel dan bijak… Tp muka masih garang… hihi.. Ya Allah comelnya.. semoga jadi anak yg soleh ye.. Aamiin.. “

Alahai, comel sangat Khadijah apabila menyebut ‘ Allahuakbar’. Pandai sangat gaya Khadijah menunaikan solat tu. Semoga Siti Khadijah membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah serta berjaya di dunia serta akh1rat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo oH Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..