” Pandainya anak Che Ta, luar biasa hebat.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Dan Video Majlis Konvokesyen Anak Teruna Rozita Che Wan, Aniq Ezra Raih Perhatian Warganet. Wah Bukan Calang-Calang, Bijak Lah Aniq Ni. Tahniah Che Ta Dan Aniq !!

Menerusi akaun Instagram Rozita Che Wan, telah dikongsikan beberapa buah posting yang memaparkan gambar-gambar dan video sekitar majlis konvokesyen anak lelaki kedua Che Ta yang bernama Aniq Ezra.

Alhamdulillah hasil pen4t lelah Che Ta bekerja untuk menanggung perbelanjaan study Aniq berbaloi apabila Aniq berjaya menghabiskan pengajiannya itu di Taylor’s University. Bukan sikit wang ringgit yang diperlukan bukan hanya setakat yuran pengajian malah banyak lagi perbelanjaan lain sebagai seorang pelajar.

Hati ibu mana yang tidak bangga melihat kejayaan anak. Aniq berjaya tam4t pengajian dengan double degree dalam genggaman. Bukan biasa-biasa anak Cheta seorang ini, bijak dan kuat semangat juangnya untuk belajar.

Peminat juga tertarik melihat penampilan Che Ta yang  g0rgeous dan up to date. Komen peminat, sudah seperti adik dengan kakak sahaja kerana ibunya nampak muda dan pandai bergaya. Anak yang hebat hasil daripada didikan ibu yang hebat juga, iye tak.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Jom tonton video perkongsian di bawah :

Perkongsian oleh Che Ta ini telahpun mendapat perhatian daripada peminat dan ucapan tahniah diberikan untuk Aniq. Antara komen-komen peminat :

” Syukur Alhamdulillah. Tahniah ibu dan anak. Macam kakak dan adik dah ni. wowww sangat Che Ta.. “

” Amb0i outfit Cheta, terpel4nting naib chancellor. Alhamdulillah tahniah Che Ta dan Aniq.. “

” Tahniah, hebatlah anak cheta ni. Let0pnya double degree tu, bukan biasa-biasa genius.. “

” Sahih orang kot tu kata marka dia, mak elokk ter0k hehe. Congratulations ampa, ibu mithali. Semoga Aniq menjadi anak yang sukses dalam hidup.. “

” Impian setiap ibu.. anak membesar dgn baik.. ada pejalaran.. ada ilmu dunia akhirat ..bestnyaaa anak dah besar huhu.. “

” Alhamdulillah, tahniah cheta dan anak. Double degree, fuh hebat tu. Pandainya anak cheta, otak geliga ni.. “

” Mak ni dia sanggup buat apa saja untuk anak dia. Tahniah anak-anak Cheta semua pandai-pandai.. “

” Tahniah, luar biasa hebat anak mommy ni. Alhamdulillah doa dari ibu, Allah bersama puan dan family.. “

Alhamdulillah, tam4t sudah fasa degree untuk Aniq dan sekarang Aniq sedang bercuti di Australia sebagai hadiah daripada Che Ta atas kejayaan ini. Semoga Aniq terus maju jaya pada masa akan datang dan sentiasa membanggakan keluarga.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rozita Che Wan, IG Aniq Ezra

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..