“ Pandai eh berlakon Azzam Sham, Usop ket4q dah.. ” – Netizen

Aliff Farhan Kongsi Video Adegan Usop Kena Pr4nk Oleh Azzam Sham Bikin Netizen Terhibur. Alahai Usop, Hari Tu Pr4nk Mak Dia. Sekarang Dia Kena Pulak !!

Trek Selebriti merupakan rancangan temubual dengan beberapa artis tempatan yang dipilih menjadi tetamu pada minggu itu. Rancangan ini dipengacarakan oleh Aliff Farhan. Bagi episod seterusnya, tetamu undangan adalah juara Big Stage 2020 iaitu Azzam Sham.

Melalui perkongsian di Instagram Aliff Farhan, satu paparan video memaparkan Azam Sham yang sedang menghubungi Usop dalam segmen pr4nk untuk memberitahu terdapat kesalahan dalam sesi pemarkahan final Big Stage. Gurauan yang mengatakan Usop sepatutnya berada dalam ranking keempat membuatkan Usop terkej0t. Nak4l betul Azam, terc1duk member.

Apa yang lebih menarik, usikan tersebut menjadi lebih terhibur kerana Usop merancang mahu menggunakan hadiah kemenangan tersebut bagi membayar duit muka membeli kenderaan baru. Kelihatan muka Usop cu4k hab1s ketika Azzam membuat video call. Pastinya ramai yang tidak sabar menunggu adegan ini ditayangkan.

Selain itu, rancangan pr4nk untuk mengenakan Usop kelihatan berjaya. Jika sebelum ini Usop sendiri berjaya pr4nk ibunya di episod yang lalu, kini Azzam Sham pandai memainkan watak dan mengenakan Usop. Alahai mesti Usop tidak menyangka dia boleh terkena. Pandai Azzam berlakon.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian video pr4nk tersebut telah mendapat perhatian daripada netizen. Ada juga yang mencadangkan bahawa turn Aliff pulak untuk kena pr4nk. Antara komen-komen netizen :

“ Wahhh macam best lah pr4nk ini.. Hahahah s1an usop.. ”

“ Bila budak baik cakap.. Trus org pcayaa.. Hai la azam.. Sama2 budak baik.. Usop pun percaya ja apa Azam ckp.. ”

“ S1an usop.. dia dh cu4k dh tu.. Hahahaha.. Saya tak sabar tengok trek selebriti ada azzam sham.. ”

“ Lawak hahaha.. Usop mesti tak sangka tak kan lah budak baik mcm Azzam nak men1pu dia.. Terkej0t Usop.. ”

“ Hahaaha.. Pandai eh berlakon azzam sham.. Usop ket4q dah.. ”

“ Aliff ni best.. Suka tgk ceria je pr4nk org.. Pasni kena hati2 takut aliff pula yg kena pr4nk ramai dok bg cadangan tu.. Semoga success selalu aliff.. ”

Trek selebriti sememangnya rancangan hiburan yang sentiasa ditunggu-tunggu. Peminat sudah mengetahui segmen ini sebagai satu hiburan yang boleh ditonton pada waktu lapang. Kami di Oh Kopak mengharapkan rancangan ini dapat menjadi satu platform yang sentiasa menghiburkan peminat di Malaysia.

Silakan SHARE..

Sumber : IG alifffarhan_jr, azzam_sham, usopofficial

Artikel ini disediakan oleh Oh Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..