” Pandai Azal. Tapi maaf lah, tergelak yang last tu.. ” – Netizen

Video Anak Zarina Zainuddin, Azal Cuba Yang Melipat Seluar Raih Perhatian Ramai. Namun Respon Azal Di Akhir Video Buat Ramai Terhibur. Ad0i, Kelakar Juga Azal Ni !!

Meninjau ke akaun Instagram Zarina Zainuddin, p0sting terbaru yang dikongsikan oleh Zarina telah meraih perhatian ramai. Zarina memuatnaik sebuah video anaknya, Muhammad Raizal Azrai atau Azal sedang melipat seluar panjang.

Zarina yang berada di sebelah Azal hanya memerhati cara Azal melipat seluar tersebut. Namun sesekali Zarina cuba membetulkan cara lipatan Azal. Umum mengetahui bahawa Azal merupakan seorang anak istimewa yang mengh1d4p Aut1sm.

Berbanding dengan kembarnya iaitu Azil, Azal lebih pandai berdikari dan faham dengan arahan. Lihat sahaja video yang dikongsikan, nampaknya Azal sangat minat untuk mempelajari sesuatu perkara.

Apabila selesai melipat, Azal menc1um ibunya dan kemudian Zarina bertanya adakah Azal sudah faham untuk melipat seluar. Respon yang diberikan Azal membuatkan ramai terhibur apabila Azal menyatakan cara tersebut sengs4ra.

Jom tonton video di bawah ;

Ramai yang memberi komen dengan emoji ketawa di ruangan komen. Antara komen-komen lain yang diberikan :

” Memang sengs4ra lipat camtu… saya latih anak lipat yang paling mudah… lipat lengthwise in half. “

” Macam kt mall lipat cmni la kan..  love abang azal.. Alhamdullilah..Azal berhasil… Dia boleh berdikari cara dia.. “

” Allah.. pndai azal.. tpi maaf la.. trgelak yg last tu..sengs4ra.. Memang sengs4ra sungguh cara lipat tu .. “

” Mender1ta gitu y abang lipat celana.. Azal anak pint4r & sayang ibu.. Subhanallah sgt comel.. Love Azal’s personality.. “

” Wow pndi azal .. unik oh..  abg azal b1sa walaupun sengs4ra. Sama kayak anakku hafiz juga gitu kak Zarina, dia aut1s skrg dah umur 12 thn.. “

” Nice.. thx Ibu dan Abg Azal dah bagi tips lipat2 seluar (celana panjang). Mas jihadrespati boleh praktekin ya.. “

Walaupun menurut Azal untuk melipat seluar agak sukar, namun hasilnya sangat kemas. Pastinya apabila selalu melakukannya akan menjadi sesuatu yang mudah. Nampaknya Azal sudah boleh berdikari selepas ini. Good job Azal.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zarina Zainuddin

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..