” Pandai ajuk daddy sekarang Alisa, lucu betul bunyi tu.. ” – Netizen

Hairul Azreen Kongsi Video Gelagat Alisa Aisyah Yang Suka Ketawa. Amb0i Si Tada, Siap Mengaku Bus0k Girl Yer. Part Ketawa Tu Comel, Sempat Lagi Ajuk Daddy Ketawa Eh. Nak4l Sungguh !!

Meninjau akaun Instagram Hairul Azreen, telah dikongsikan satu video terbaru Alisa Aisyah ketika bersama Hairul. Alisa yang sememangnya akrab dan manja dengan daddynya ini ketawa sahaja dari awal video sehingga ke akh1r.

Pada awal video ini, kedengaran Hairul menanyakan soalan berbunyi ‘ siapa budak bus0k angkat tangan ‘. Alisa yang berada di atas riba Hairul pantas memandang ke arah kamera dan menyebut ‘saya’ sambil mengangkat tangannya.

Setelah itu, Hairul bertanya lagi siapa ‘Tada ‘dan ‘my bebek ‘, itu juga Alisa menjawab saya dan mengangkat tangannya. Amb0i si Tada ni, bila dengan daddy baik je kelakuannya. Kalau dengan mommy, mahu diusiknya mommy sampai mommy pun jadi ger4m, haha.

Comel sahaja Alisa mengaku dirinya daddy’s busok girl. Bila daddy ketawa, Alisa pun ikut ketawa sama seperti gaya Hairul ketawa. Ee Alisa dengan perangai cheekynya itu memang berp1sah tiada, buat peminat ger4m sahaja mendengar suara Alisa tu.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian oleh Hairul ini telah mendapat lebih 81 ribu tanda suka daripada peminat sehingga kini. Ratusan komen juga diberikan oleh peminat dan antara komen-komen mereka :

” Alahai comelnya dia bang, siapa ger4m angkat tangan haha. Sempat lagi Alisa perl1 gelak daddy dia sekali haha.. “

” Cheeky betul Alisa ni. Gelak pun sama ikut daddy ye Alisa. Pandai aj0k daddy sekarang Alisa, lucu betul bunyi ketawa tu haha.. “

” Janganlah mengaku bus0k girl, awak comel girl lah hehe. Alisa dah boleh cakap dengan jelas la, sedap dengar cakap bahasa Melayu.. “

” Made my day la Alisa, ajuk daddy ketawa pun comel ni. Sume saiya tu tak tahan, ger4m betul tengok Alisa ni. Comel dan pintar.. “

” Ee comel ger4m je tengok Alisa. Semua pun dia mengaku haha, memang cheeky girl Alisa ni. Bus0k girl pun cute apa.. “

” Terhibur aku tengok gelagat Alisa dengan Hairul ni. Dengan aku ketawa sama ni haha. Tada bus0k bebek, haha gelaran baru eh Alisa.. “

” Bus0k girl pulak haha, tak pernah tak comel lah Alisa ni. Nak4l tu ada je nak mengusik orangkan. Ger4m dengar suara ketawa mengaj0k tu haha.. “

Kalau sudah namanya Alisa, memang ada sahaja gelagatnya yang menghiburkan hati. Bus0k girl pun boleh Alisa, janji comel. Suara ketawa tu riang betul bunyinya. Semoga Alisa sentiasa dalam lindungan-Nya dan membesar dengan sihat selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..