” Paknya yang banyak drama sebenarnya, hati t1su haha.. ” – Netizen

Datin Seri Umie Aida Kongsi Video Gelagat Anaknya, Aisya Humaira Ke Sekolah Bersama Cerita Yang Mencuit Hati. Amboi Aisya, Pandai Betul Berlakon Depan Ayah Ye !!

Menerusi akaun Instagram Datin Seri Umie Aida, telah dikongsikan video yang memaparkan gelagat anak perempuannya, Aisya Humaira bermula dari di hantar ke sekolah pada waktu pagi sehingga lah ke malam.

DS Umie bercerita berkenaan cab4ran untuk menjadi seorang ibu yang tegas. Hari pertama dan hari kedua, tiada sebarang masalah untuk Aisya ke sekolah dan kelihatan Aisya begitu seronok dengan rutin barunya itu.

Tetapi hari ke 3 Aisya mula membuat drama kerana ayahnya, Datuk Seri Khairuddin ikut serta menghantar Aisya ke sekolah. Aisya memang manja dengan ayahnya ini dan apabila Aisya menang1s di pintu sekolah, terus ‘lem4h’ perasaan si ayah.

Dapat cuti khas dari ayah lagi ye Aisya, punyalah sayang ayah pada Aisya. Aktif dan ceria betul Aisya dalam video tersebut. Kata peminat semakin besar, semakin nampak cantik Aisya. Pada akh1r video, ditunjukkan wajah Aisya yang kepen4tan tidur.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Hampir 3000 tanda suka telahpun dicatatkan untuk posting oleh DS Umie ini. Antara komen-komen peminat yang dapat dikongsikan untuk pembaca :

” Fathers always have soft spot for their daughters. Tunggulah bila ada lelaki suka aisya.. 1st paknya akan tunjuk lesen p1stol.. “

” Bapa yang banyak drama ni haha, ku cadangkan hantar pak nya sekalu masuk kelas duduk sebelah Aisya haha.. “

” Pak mmg ya suka tew4s dengan drama air mata anak dar4 dia. Sy pun kalo hntr anak lepas salam terus t1nggalkn. Dia nang1s kejap je nnt ptg amek elok je seronok.. “

” Hai lah si cantik ni, hab1s semua diangkutnya bawak perg1 sekolah. Next kena bawak mokcun hantar Aisya perg1 sekolah sekali ni haha., Baru berdrama betul.. “

” Cantik betol Aisya. Pak nya kena cekalkan hati mcm ibunya.. spend and cherish every moment.. “

” Pak nya yang banyak drama sebenarnya haha, pak nya pun hati t1su haha. Tunggu anak study pi obersea lemb1k urat lutut segala bagai sed1h dia takleh nak habaq.. “

Begitulah seorang ayah apabila berdepan dengan anak perempuan, sekeras-keras ayah pun dalam hati ada taman haha. Apa pun, semoga Aisya dapat belajar dengan seronok dan ceria bersama kawan-kawan baru.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Umie Aida

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..