” P0wer weihh, cantik puk0lan dia.. ” – Netizen

Video Anak Shuib Sepahtu, Uwais Alqarni Menunjukkan Kehebatannya Memuk0l Bola Golf Raih Pujian Ramai Orang. Wah, Uwais Memang Ada Bakat Ni !!

Uwais Al-Qarni merupakan anak sulung Shuib Sepahtu bersama Siti Sarah yang kini berusia 10 tahun. Umum mengetahui juga Uwais merupakan seorang yang hebat dalam sukan permainan golf dan pernah memenangi kejohanan golf.

Kali ini Shuib berkongsi video Uwais membuat puk0lan bola golf yang sebelum ini jarang dikongsikan. Video yang berdurasi 36 saat ini telah meraih pujian ramai apabila mereka melihat kehebatan Uwais membuat pukolan bola golf.

Ramai berharap Uwais tidak mensia-siakan bakatnya yang ada ini agar terus digil4p sehingga menjadi seorang pemain professional apabila dewasa kelak. Tidak mustahil jika suatu hari nanti Uwais bakal mewakili Malaysia dalam kejohanan Golf.

Perkongsian ini telah mendapat lebih daripada 400 ribu jumlah tontonan buat masa ini sejak ia dimuatnaik. Uwais juga nampak sangat segak dan bergaya dengan pakaiannya yang serba hitam serta bertopi.

Jom tonton video di bawah :

Ramai memuji gaya Uwais membuat pukolan bola golf. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” MasyaAllah Uwais… hebat puk0lan tu.. future champion Uwais.. awesome..¬† ¬†tiberrr rasa semangat nak gi main golf jugak .. “

” P0wer weihh, cantik puk0lan dia.. Terbaik uwaiiissss, hihi yang mateen pun tak nak kalah ” mateen selalu” hihi.. “

” Padu la uwais. Semoga dapat banggakan malaysia nanti.. Pandailah uwais main.. InshaAllah satu hari nti boleh jadi pemain golf terhebat negara.. “

” Making of a star.. He literally warn him and his brother for the next 10 years.. handsome sh0t.. terbaik uwais.. “

” MashaAllah hebatnya ank arw4h kak siti sarah.. Hebat uwais, boleh wakil Malaysia ni satu hari nnti.. “

” Junior tiger wood…. ni.. Keep it up uwais.. Hebat…. padu puk0lan uwais.. harap Uwais dapat wakil Malaysia satu hari nnti.. “

” Sharp g1la dia puk0l tu. Fuhhhh.. boleh jdi wakil malaysia satu hari nnti. sntiasa gilap bakat dia.. Champion in the making.. “

Wah, sememangnya Uwais seorang anak yang hebat. Dari kecil dah nampak gaya seorang juara. Semoga Uwais Al-Qarni terus berjaya dalam sukan pilihan Uwais dan mengharumkan nama keluarga dan negara.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..