” Orang tu tengah bahagia, dia pusing mood orang tu 360 darjah terus.. ” – Netizen

Video Norren Iman Disak4t Suaminya Kerana Bertanyakan Satu Soalan Sempena Hampir Tujuh Tahun Mendirikan Rumah Tangga Buat Ramai Terhibur. Kan Dah Mendap4t Si Suami Tu, P0tong Mood Betul, Haha !!

Nama Norren Iman cukup sinonim di kalangan netizen yang sering melayari media sosial. Norren menjadi terkenal menerusi pelbagai video lucu di Instagram dan siapa sangka, ruang tersebut telah membuka pintu rezeki kepada Norren.

Bagi sesiapa yang mengikuti drama bersiri terbaru ‘ Rindu Awak Separuh Ny4wa’  pasti tahu, Norren juga turut serta membintangi drama itu di samping pelakon utama drama tersebut iaitu Shukri Yahaya dan Uqasha Senrose.

Terbaru, Norren telah berkongsi satu video yang memaparkan dia bersama suaminya yang sedang berada didalam kereta. Dalam video itu, Norren telah berkongsi cerita kepada umum bahawa tahun ini merupakan tahun ke-7 usia perkahwinannya.

Saat Norren begitu gembira berkongsi cerita itu, suami Norren telah bertanyakan satu soalan kepada Norren. Soalan yang diajukan itu terus membuat riak muka Norren terus berubah dan berlaku sesuatu yang menghiburkan bagi sesiapa yang menonton kesudahan video tersebut.

Tonton perkongsian video tersebut :

Di ruangan komen ramai yang terhibur melihat respon daripada Norren setelah suaminya bertanyakan soalan adakah boleh untuk ‘ter’ kahwin lagi. Antara komen-komen netizen adalah :

” Ni berlakon ke spontan reaction ni nyah, kalau berlakon memang p0wer ah, mcm spontan reaction, hahaha kelakar weh.. “

” Jangan main-main dengan soalan tu, nanti ada yang berbuka dag1ng manusia kang, hahaha memang win betul lah jawapan Norren.. “

 ” Tengah sweet-sweet, tetibe kuor ayat pling dibenc1 wanita, terus change situation beb, jangan buat p4sal, hahahaha.. “

 ” Kau terkawen, aku terpuk0l kau lah, hahaha mendapat sudah lah, tanya lagi soalan mcm tu, habislah, ada sambungan tak, nk tahu jg last jadi ape.. “

” Kau mar4h pun kelakar lah Norren, laki kau saje je tu nak test kau sayang dia ke tak, hahaha, tapi lain plk jadinya.. “

” Orang mar4h cakap langkah m4yat, Norren suruh pij4k m4yat dia dlu baru blh kwen, hahaha nampak sangat ger4m tu.. “

” Orang tu tengah bahagia, dia pusing mood orang tu 360 darjah terus, haha, terus terp4ku weh,  kena soalan mcm tu, aduh4i.. “

Patut ramai terhibur, memang kelakar tengok reaksi Norren, mar4h-mar4h pun kelakar gaya tu. Apa-apa pun, perkongsian tersebut sekadar hiburan dan semoga perkongsian video itu juga turut menghiburkan pembaca semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Norren Iman

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..