” Orang tongkat dagu, dia tongkat pipi hehe. Comel sangat posing.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Anak Ernie Zakri, Nur Khawla Solehah Yang Kini Sudah Berusia 5 Bulan. Amboi Sihatnya Syamel Junior Ni, Makin Bulat. Ger4m Tengok Jari Tu M0ntel-M0ntel, Comel Sangat !!

Diam tak diam, sudah 5 bulan Ernie Zakri melahirkan cahayamata sulung, Nur Khawla Soleha. Khawla menjadi permata hati Ernie dan Syamel dan menceriakan serta menambahkan lagi kebahagiaan pasangan ini.

Banyak gambar-gambar dan video Khawla boleh dilihat menerusi akaun Instagram yang diwujudkan atas nama nkhawlasoleha. Meninjau entry terbaru di akaun Intagram Khawla, telah dikongsikan beberapa keping gambar terbarunya.

Khawla semakin nampak temb4m dengan pipinya yang bulat. Turut sama diceritakan pada ruangan kapsyen tentang perkembangan terbaru Khawla. Seiring dengan usianya, Khawla sudah boleh memusingkan badan untuk merangkak.

Khawla juga sudah pandai ketawa dan fasa ini yang paling menyeronokkan untuk ibu dan ayah. Mendengar si kecil ketawa boleh mengh1lang segala kekus0tan dalam fikiran. Selain itu juga, Khawla juga suka meng1g1t semua benda, bermakna tidak lama lagi Khawla bakal tumbuh gigi.

Jom baca perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya )

Perkongsian ini telahpun mendapat lebih 2 ribu tanda suka daripada peminat sejak ia dikongsikan sehingga artikel ini ditulis. Antara komen-komen peminat :

” Cinta hati daddy, masya Allah pipi dia comel betul. Cute nya sayang cucu lola ni. Ernie dengan Syamel selalu selalulah kongsi video Khawla ye.. “

” Masya Allah comelnya, ger4m tengok Syaernie junior ni. Semoga sentiasa sihat dan kuat.. “

” Ala tomey tomey, muka ibu sangat ni. Amb0i Khawla, tongkat pipi tu cute betul. Berat ke sayang pipi b4mb4m tu haha.. “

” Eeii ger4mnya, Khawla ikut jari ibu ke tu hehe.. bulat-bulat comel sangat. Cepat betul dia membesar.. “

” Ishh comel sungguh lah Khawla ni. Pandai posing, cute sangat mini Syamel dan Ernie ni.. “

” Khawla nanti dh besar khawla baca tak komen uncle ni ? Reply bila khawla dh besar ok hehe.. “

” Amboi amboi amboi, orang tongkat dagu dia tongkat pipi haha. Comel sangat posing Khawla ni. Pipi temb4m ger4m nk cub1t.. “

Semakin besar, semakin comel si kecil Khawla ni. Manalah daddy tak ger4m dan suka mengus1k Khawla, chubby betul. Semoga Khawla terus membesar dengan sihat dan menjadi pendamping setia ibu dan daddy selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nkhawla Soleha

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..