” Norman tergelak je mesti mata melilau tengok kiri kanan, buat perang4ilah Memey haha.. ” – Netizen

Norman Hakim Kongsi Gelagat Memey Suhaiza Ketika Shopping Di Sebuah Gudang Terkenal Buat Peminat Terhibur. Amb0i Memey Semangat Betul Ni. Dah Kena S0und Dengan Norman Haha !!

Meninjau akaun Instagram Norman Hakim, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan aksi isterinya, Memey Suhaiza ketika mereka membeli bel4h di IKEA. Gudang ini sememangnya kegemaran rakyat Malaysia lebih-lebih lagi bagi kaum hawa.

Dengan kepelbagaian produk yang tersedia, boleh ramb4ng mata dan semuanya hendak dicapai si isteri. Begitulah juga halnya dengan Memey. Norman merakam gelagat Memey yang memanjat sendiri rak barang untuk mengambil barang yang diinginkannya.

Apabila ditegur oleh si suami, mulalah Memey tergelak-gelak sambil menunjukkan kotak di tangannya itu. Norman menyak4t Memey dengan mengatakan ‘ jangan buat malu ‘ haha. Ada suami badan sado pun gigih Memey panjat sendiri yer.

Sesuai betul Memey kalau jadi pekerja part time ni, ada keberanian dan tak pemalu orangnya. Bak kata peminat, mesti di kampung dahulu Memey selalu memanjat pokok, sebab tu dah pakar dalam aksi memanjat ni haha.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat oleh Memey ini telahpun mencur1 perhatian peminat dan ramai yang terhibur melihat gelagat Memey itu. Antara komen-komen peminat :

” Biasa dekat kampung dulu dulu panjat pokok kan Mey ahah. Main nyor0k-nyor0k ni, ad0i ikut tergelak tengok Memey.. “

” Sama lah dengan ibu, selagi boleh buat sendiri. Akan gagah kan, panjat ke, selagi boleh buat sendiri.. “

” Haha mummy hebat, Ikea memang magic. Orang perempuan akan jadi lain macam dekat sana haha.. “

” Pen4ngan sales dekat Ikea ni, terbaik mummy. Buat macam tempat sendiri eh haha.. d4hsyat.. “

” Wow ni memang wanita hebat mummy, kal4h papa. Gigih tu siap panjat, usaha tangga kejayaan haha.. “

” Perempuan bila dengan sales memang naik h4ntu haha. yang peliknya auto jadi lasak, hilang kejap lembut memey tu haha.. Mummy yang hebatlah memey, ini semangat shopping yang kita mahukan haha.. “

” Norman tergelak je mesti mata mel1lau tengok kiri kanan, sape lah perhati isteri aku memanjat ni haha.. jangan buat malu mummy hahaha.. “

Semangat shopping membara, memang begini lah jadinya, janji apa yang dihajati itu dapat iye tak. Nanti bolehlah Norman kongsikan hasil tangk4pan Memey memborong ni, mesti penuh trolley tu. Apa pun, stay safe dan take care selalu Memey dan Norman.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Norman Hakim

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..