” Noah is so sweet with his younger siblings.. ” – Netizen

Video Gelagat Anak Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor, Sheikh Noah Bersama Adiknya, Sheikh Eusoff Buat Ramai Terhibur. Alahai Noah, Ger4m Sangat Dengan Adik Sampai ket4p-Ket4p Bibir Tu !!

Siapa tidak kenal dengan angkasawan negara, Datuk Dr Sheikh Muszaphar Shukor yang juga suami kepada Dr Halina Mohd Yunos ini. Dr Sheikh Muszaphar memang diketahui ramai dengan gaya didikannya terhadap anak-anak yang menarik dan sangat berkesan.

Akaun Instagram milik bapa kepada enam orang anak ini juga sering menjadi tumpuan ramai. Manakan tidak, Dr Sheikh Muszaphar banyak berkongsi tip dalam penjagaan anak-anak menurut pengalaman dirinya sebagai seorang doktor.

Terbaru, telah dikongsi oleh Dr Sheikh Muszaphar adalah video yang memaparkan dirinya mahu menidurkan anak kecilnya, Sheikh Eusoff. Namun tulis Dr Sheikh Muszaphar lagi, hal ini turut mempunyai cab4ran kerana abangnya, Sheikh Noah mahu membantu untuk menidurkan adiknya juga.

Perkongsian video oleh Dr Sheikh Muszaphar itu telah mencur1 perhatian ramai kerana suka melihat sikap keperibadian Noah yang sangat menyanyangi adiknya itu. Hingga kini video tersebut telah ditonton lebih 128 ribu tontonan sejak ia dimuat naik ke Instagram.

Ikuti perkongsian video tersebut di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai yang terhibur dan memuji sikap Noah dalam video tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

” Noah is so sweet with his younger siblings. Love to see him helping you Dr. Semoga anak-anak ini membesar dengan baik.. “

” Ket4p-ket4p bibir si Abg Noah tu nmpk sangat ger4m kat adik. Memang ger4m sebab comel sangat.. “

” Noah wants to put Eusof to sleep or Noah wants to play with him. Hehehe saya kagum dengan sikap kesabaran Dr, memangg terbaik.. “

” Noah nampak ger4m betul dengan adiknya. Hehe adik tu pun tak jadi tidur, sebab abang ada kt dalam katil.. “

” Ohh macam tu ke Noah tidurkan adik, hehe bijak lah dia. Memang nampak Noah ni seorang yang sangat mengambil berat adik-adiknya.. “

” Same to me. Jadinya kena tidurkan abang dulu barulah adik boleh tidur hahaha. Comel video Dr ni.. “

” Haha kelakar tengok muka Noah yang geram tu. Baik lah abang ni, nak juga tidurkan adik, tlg daddy ke sayang.. “

Alahai terhibur tengok gelagat Noah dalam video ni. Memang nampak Noah seorang abang yang sangat sayangkan adiknya. Apa-apa pun, semoga anak-anak Dr Sheikh Muszaphar Shukor membesar dengan sihat, menjadi anak-anak yang soleh dan solehah buat kedua orang tuanya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Dr Sheikh Muszaphar Shukor

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..