” Nice, what a beautiful video of mother and son.. ” – Netizen

Video Yusuf Iskandar Mengayuh Basikal Ditemani Oleh Ibunya, Hanis Zalikha.  Comel Betul Dua Beran4k Ni Isi Masa Lapang Bersama !!

Kecomelan kedua-dua anak kepada Hanis Zalikha dan Hairul Azreen iaitu Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah sering mencuit hati para peminat mereka yang rata-ratanya terhibur dengan gelagat anak kecil itu. Pasangan suami isteri ini juga sering berkongsi foto dan video telat4h anak-anak mereka di media sosial.

Yusuf yang kini berusia 4 tahun kelihatan sangat petah bercakap dan merupakan seorang kanak-kanak yang begitu bijak. Selain itu, si cilik ini juga turut mempunyai peminat-peminatnya yang tersendiri yang telah mengikuti perkembangannya sejak kecil lagi.

Oleh itu, tidak hairan lah , Yusuf hingga kini telah mempunyai 2.7 juta pengikut di akaun Instagram miliknya sendiri yang telah dikendalikan oleh kedua ibu bapanya. Pasti ceria pasangan Hairul dan Hanis ini memiliki anak yang ceria dan comel seperti Yusuf.

Menerusi hasil tinjauan di akaun Instagram milik Hairul, telah berkongsi satu video yang memaparkan gelagat anak sulungnya, Yusuf sedang berbasikal. Yusuf turut ditemani oleh ibunya, Hanis dan mereka bersama-sama mengasuh basikal. Kelihatan Yusuf sungguh seronok dan ceria melakukan aktiviti berbasikal tersebut.

Ikuti perkongsian video itu di bawah :

Perkongsian video tersebut turut mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Nice , what a beautiful video of mother and son.. “

” Wow.. Semakin laju Yusuf kayuh! Big boy.. “

” Wah !!! Dh laju pun Yusuf kayuh basikal hati2 ye syg.. “

” Haaha muka mak Yusuf yg nampak tak0t dan cu4k sgt.. “

” Kalau halaman rumah mcm ni, ushh hari2 Yusof boleh berbasikal.. “

” Happy family lah suka tengok family abg Hairul.. “

” Comelllnya lengkapp segalaaa pr0tecti0n, semangat tengok Yusuf.. “

” Halahhh dah besar bud4k ni dah boleh kayuh basikal,comel ! “

Alahai comel betul tengok dua beran4k ni berbasikal, sekejap saja masa berlalu, Yusuf dah besar ! Nanti Alisa besar dah boleh ikut serta abangnya berbasikal. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Yusuf membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hairul Azreen, Yusuf Iskandar

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..