” Ni siapa ? Adik akak ke ? “

Sering Berk0ngsi Gambar Bersama Seorang Wanita ‘Istimewa’ Bernama Hasnia, Netizen Tertanya-Tanya Siapakah Gerangan Wanita Tersebut Kepada Penyanyi Marsha Milan Londoh. Ni Respon Marsha.. 

Marsha Milan Londoh merupakan seorang penyanyi dan pelakon dan pengacara tanah air. Marsha yang terkenal setelah meraih tempat keempat dalam pertandingan musim ketiga Akademi Fantasia yang turut serta penyanyi Mawi yang menjuarai pertandingan tersebut.

Marsha yang berketurunan Kadazan-Dusun pernah memberitahu media Utusan bahawa dia mahu dikenali sebagai Marsha Milan. Untuk pengetahuan, Marsha juga merupakan sepupu kepada Norlinda Nanuwi yang juga seorang penyanyi yang lahir bakatnya menerusi Akademi Fantasia.

Berkenalan dengan Shaiful sejak 10 tahun  dan mula bercinta sekitar tahun 2013, Marsha telah mengambil keputusan untuk  mendirikan rumah tangga bersama Mohamed Saiful Nizam yang merupakan seorang ahli perniagaan pada 31 Disember 2015 dan sehingga kini mereka masih menantikan cahaya mata.

Menerusi perkongsian di Instagram, Marsha sering memuat naik gambar bersama soerang wanita istimewa yang bernama Hasnia. Gelag4t Hasnia dan video mengenai Hasnia yang sangat comel sering menjadi perhatian warganet, malah Marsha juga kelihatan sangat akrab dengan Hasnia menerusi gambar yang dikongsikan.

Ikuti perkongsian oleh Marsha di bawah :

Namun, gambar-gambar Marsha bersama Hasnia sering menjadi tanda tanya netizen bertanyakan siapakah gerangan wanita tersebut dan ini respon Marsha kepada netizen.

Rata-rata netizen begitu menyukai gambar yang dikongsikan oleh Marsha bersama Hasnia itu. Antara k0men-k0men tersebut adalah :

” Omey… Omey… Omeynyer hasniaaa…. Rs mcm nk c1um2 kuat je… Gera4mmm itermmmm… “

” Your auntie tu sweet sangat.. “

” Cantik nya dia hari ni. Hi Hasnia.. “

” Beautiful inside out Marsha.. “

” Suka tgok Marsha dgn Hasnia.. Penuh kasih syg.. Nk video hasnia pls.. “

” Jaga lh hasnia baik2 ya.. Sbb itu lh penarik kak masok ke syurga besok..

Bahagia tengok Marsha melayan ibu saudaranya itu. Bertuah sangat Hasnia mempunyai anak saudara yang sering mengambil berat tentang dirinya. Untuk pengetahuanm, Hasnia merupakan ibu saudara sebelah suami Marsha. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Marsha sentiasa bahagia selalu. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Marsha Milan by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..