” Ni ikut mommy punya gelak. Comel sangatlah.. ” – Netizen

Video Anak Ayda Jebat, Ana Nayla Yang Seronok Ketawa Buat Peminat Terhibur. Wah Ni Memang Cara Mommy Gelak Nayla. Ger4m Dengar Suara Nayla !!

Fasa bayi membesar dari bulan ke bulan memang menyeronokkan untuk pada ibu bapa. Melihat perkembangan anak apatah lagi jika si kecil sudah pandai ketawa menjadi salah satu terapi untuk mengh1langkan segala kekusutan di kepala.

Meninjau akaun Instagram Ana Nayla, telah dikongsikan satu video terbaru Nayla yang asyik ketawa. Akaun ini yang diselia oleh Ayda Jebat sendiri turut menulis sebuah kapsyen bertanyakan mengenai ketawa Nayla samada mengikut cara gelak Ayda ataupun Nabil.

Nayla yang comel dan bermata bulat ini buat peminat ger4m mendengar gelak ketawanya itu. Sukanya Nayla, dengar mommynya bercakap seperti itu pun sudah ketawa. Bayi yang mudah terhibur lah Nayla.

Tulis Ayda lagi dalam nada bergurau, ketawa Nayla ini sudah boleh dibuat ringt0ne. Manalah peminat tidak suka, comel sahaja suara ketawa Nayla. Dengan senyuman manis dan mata cantiknya tu, tak puas peminat melihat gelagat Nayla.

Jom tonton video di bawah :

Sehingga kini, perkongsian ini telahpun meraih lebih 5000 tanda suka daripada peminat. Antara komen-komen peminat yang dapat kami kongsikan :

” Cutenya Nayla ketawa, ikut mommy lah haha. Comelnya dia gelak rasa nak pel0k dia dari jauh.. “

” Of course lah mommy dia punya gelak, haha. Ayda Jebat fans semua tahu ketawa mommy.. “

” Macam gelak mommy je, terg0da la dengar. Tak puas tengok Nayla ni, dah ler comel, suara pun sedap.. “

” Haha ad0i aunty ikut sekali gelak, ger4m tengok. Apa yang kelakar sangat tu Nayla, suka mengajuk kan dia haha.. “

” Ni ikut mommy punya gelak, ee comelnya nak kena g1g1t Nayla ni. Comel sangatlah.. “

” Hi sayang ana nayla, terhibur dengar dia ketawa. Buat Ringt0ne ni memang sampai ke sudah tak angkat sbb nak dengar suara haha.. “

” Terhibur tengok Nayla, ketawa tu ikut mommy sangat. Mudah terhiburlah Nayla sayang, kita dengar pun ikut gelak.. “

Ana Ana, mommy buat bunyi macam tu pun Nayla sudah riang ketawa. Tunggu sedikit masa lagi, bila Nayla sudah pandai bercakap, kita sama-sama tengok banyak mulut macam mommy ke Daddy Bil haha. Apa pun, ceria selalu Nayla sayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ana Nayla

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..