” Ni buat ringtone confirm Subuh tak tinggal.. “

Video Aksi PS Mansur Melat4h Bila Disakat Fadlan Hazim Mencuit Hati Netizen. Lawak Sungguh Ayat Lat4hnya. Spontan Dan Kelakar Pulak Tu !!

Namanya mula menjadi tular ekoran sikapnya yang suka melat4h. Berikutan terseb4rnya videonya yang melat4h di padang sasar sehingga seakan-akan jat0h pengs4n, nama PS Mansur semakin dikenali. Beliau yang merupakan seorang make up artis sememangnya dikenali dan disenangi oleh ramai rakan-rakan selebriti.

Tabiat lat4hnya itu yang semulajadi dan tidak dibuat-buat sering menjadi hiburan ramai. Tidak hanya di set penggambaran, malahan di kehidupan sehariannya juga, tabiat itu sukar dibendung. Siapa sahaja yang tidak pernah mengusik PS Mansur di set.

Dato’ Fizz Fairuz, Nabila Huda antara rakan artis yang suka mengusiknya di set. Walaupun suka melat4h, namun hasil tangannya dalam merias artis-artis supaya kelihatan kemas dan menawan tidak sedikitpun terganggu. Malahan ia menjadi ubat untuk meredakan streess pelakon-pelakon di set dengan lat4hnya itu.

Menerusi akaun Instagram, PS Mansur telah berkongsikan satu video rakaman di mana kelihatan beliau diusik oleh Fadlan Hazim di set penggambaran Dia Bukan Bidadari. Beliau yang sememangnya pant4ng diusik itu melat4h spontan apabila disuakan patung seakan tikus. Lawak sungguh !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan gelagat spontan PS Mansur ini. Antara komen-komen netizen :

” Ni buat ringtone confirm subuh tak tinggal.. “

” Bong0k la.. Halooohaloo.. “

” Kelakar laaaaa.. “

” Lawakla.. “

” Hallu pulis ke.. “

” Buat ringtone pun sedap buat alarm kat phone pun sedap ps mansur.. “

” Suka tengok ps mansur happy selalu… “

” Allooo pulis tangk4p dia.. “

Lawak sungguh reaksi dan mimik muka PS Mansur bila disak4t begini. Memang pec4h set dengan gelak tawa melihat gelagat lucunya itu. Memang penghibur di set la PS Mansur ni. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga rezeki PS Mansur sentiasa mencurah-curah dan semakin bersinar kariernya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG PS Mansur by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak / Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..