” Nerv0usnya belajar masak macam ni. Pressure, Haha.. ” – Ain Edruce

Nabila Huda Ajar Memasak Lagi. Kali Ini Resepi Lagi Power Dan Mak Tir1 Lagi Gar4ng. Mak Aii, Terkuc1l Gayanya Kalau Kena Tengk1ng Depan Mata Ni !!

Nabila Huda atau mesra dipanggil Abil terkenal sebagai pelakon yang cukup berbakat besar. Berilah apa sahaja watak kepadanya samada antagonis, lembut atau kudus, pasti akan dibawakan dengan cukup berkesan dan jaya sekali. Pembawakan wataknya memang sentiasa mendapat pujian.

Sudah memasuki hari ke 21 perintah kawalan pergerakan, Abil banyak berkongsi gelagatnya bersama suaminya Bert dan anaknya Keisha. Abil yang ramai sudah sedia maklum dengan sikap dan perangai gil4-gil4nya itu sentiasa membuat rumahnya itu kec0h dengan hilai tawa.

Tambahan lagi Bert juga turut melayan dan sekepala buatkan video mereka sangat menghiburkan. Tidak hanya video Tik Tok, malahan video berunsur nasihat supaya Stay at Home juga dikongsikan aktress ini untuk memberi semangat kepada peminat-peminat di luar sana.

Menerusi akaun Instagram, Nabila Huda telah berkongsikan satu video tutorial masakan yang mana kali ini beliau mengajar resepi bernama Roti Canai Hemp0k. Masih dalam karektor mak tir1 seperti sebelumnya, gaya dan mimik muka Abil memang buat kec0t perut sungguh. Kalau gini la gaya, berhari-hari tak siap roti canai Abil !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan karektor gar4ng Abil ini. Antara komen-komen netizen :

” Kau masak pun buat hal ! Ini mesti gara-gara tunggu sejam jadi gini.. “

” Wowww siap ada feather whip lagi! N4ughty gal.. “

” Meh sini muka kau tu, meh sini meh sini biar aku leny3kkan muka kau tu.. Ngekkkkk.. “

” Nerv0usnya belajar masak macam ni !!! Pressure !!! Haha.. “

” Haha anak buah lak dengar abil cakap siap dia kata “jah4tnya dia”.. “

” Kalau dapat jiran macamni habis gasak kena hemp0kk jee.. “

” Makcik tir1 buat suara hemp0k macam kak ning baizura saya teruja dan tergelak guling-guling.. “

” Aduhai tak0tnya nak masak. Dari roti canai jadi roti kirai kangggg haha.. “

” Hahahha.. Ser4m dengar instruction.. Macam nak lari umah je.. “

Adui seram sungguh belajar resepi roti canai hemp0k hemp0k jiran sebelah ni. Boleh menang1s kalau tak jadi. Gar4ng sungguh Chef mak tir1 ni. Terbaik sungguh gaya Abil ni. Masuk dengan karektor Mak Tir1. Selamat mencuba semua resepi istimewa Abil ni. Moga berjaya !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Huda by Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..