” Nampak gaya macam baru lepas put0s cinta Fattah Anas.. ” – Nabila Razali

Nabila Razali Kongsi Video Adik Fattah Anas Menyanyi Lagu Peluang Kedua. Amboi Anas, Kemain Feeling Lagi. Sed1h Sangat Ni, Dah Macam Orang Put0s Cinta !!

Umum mengetahui Nur Nabila binti Mohd Razali atau Nabila Razali merupakan seorang penyanyi yang berbakat. Single terbarunya Peluang Kedua memperolehi feedback yang baik dan mendapat sambutan tontonan yang luar biasa di Youtube. Kini, kemunculannya menerusi kaca televisyen dengan bakat lakonannya melalui drama bersiri dan telefilem itu semakin mula dikenali ramai.

Video adik Anas menyanyikan lagu Peluang Kedua yang dikongsikan oleh Nabila menerusi akaun Instagram miliknya telah membuat ramai teruja. Video tersebut menunjukkan adik Anas yang bersahaja sambil menyanyi di atas bangku dan menjiwai lagu itu sememangnya sangat semp0i dan awesome.

Teruja dengan kesungguhan Anas menyanyikan lagu itu, Nabila menyatakan di ruangan caption miliknya, video itu seperti seseorang kelihatan baru lepas put0s cinta. Rata-rata netizen turut bersetuju dan gembira melihat aksi Anas yang sememangnya terkenal dengan perilaku seorang anak yang baik dan lawak.

Sememangnya kita tahu lagu ciptaan Hael Husaini ini didendangkan dengan lirik dan melodi yang indah. Aksinya yang comel dan penuh penghayatan itu menyebabkan netizen turut terhibur dan terhibur dengan nyanyiannya. Tidak hairanlah Anas boleh menghafal dan menghayati lagu ini dengan baik

Jom ikuti perkongsian video dibawah :

Adik Anas yang menyanyikan lagu dengan menggayakan T-Shirt merah seakan sama dengan microphone yang digunakannya. Rata-rata peminat juga tertarik dengan microphone yang digunakan oleh Anas. Ada segelintir pihak yang menyangka microphone yang digunakan kelihatan seperti ais krim. Antara komen-komen netizen :

Mak aku tak sengaja.. Alolooo sedapnyaa suara dia.. Penuh perasaan nyanyi tu..

Fefeeling gitue.. comel je anas nyanyi.. tak sangka kan walaupun lagu ni ber4t tapi bud4k-bud4k pun layan mcm saya.. Saya suka layan lagu ni time tgh study.. Mmg best and i enjoy it..

Mula untie ingat makan ice cream tadi.. rupanya microfone .. apa pun comey ja.. “

Boleh ajak duet tu.. Kecik kecik dah feeling lebih lebih.. “

Ad0hhh bella nii peganti MK ka apa nii.. ger4mm la comey.. “

Dik.. acik pun put0s cinta jgk ni.. tp sbb adik kan trus acik jat0h hati.. sbb ger4m tgk pipi dgn dagu yg lekuk tu.. “

Kemain lagi menghayati lagu.. btl簡 frust adik ni siap dgn muka lg.. “

Menyanyi sangat sesuai untuk menghilangkan str3ss. Malah, menyanyi juga boleh dijadikan sebagai satu hobi. Bakat nyanyian yang bersahaja oleh adik Fattah Anas itu sememangnya boleh diketengahkan. Bahkan, Nabila juga berasa gembira apabila nyanyian semula lagunya itu diterima peminat dari segenap lapisan umur. Apa pun, Berita Kopak mengharapkan Nabila Razali dan adik Fattah Anas semoga terus berjaya dalam apa jua yang dilakukan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nabila Razali

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..