” Nada suara Han Byul sebut ‘puasa’ betul-betul sama macam pure melayu.. “

Vide0 Han Byul Dan Jihan Muse Sedang Menjalani Penggambaran Untuk Pr0gram Hari Raya Mencur1 Perhatian Netizen. Part P0tong Bawang Tu Macam Pro Jer. Wah, Mesti Pandai Masak Ni !!

Han Byul merupakan artis dari Korea Selatan yang mencipta nama di Malaysia. Beliau mula dikenali apabila menyertai rancangan realiti Big Stage 2019 yang disiarkan di saluran Astro Ria. Beliau juga telah dinobatkan sebagai juara Big Stage 2019.

Han Byul merupakan peserta yang sering menjadi tumpuan pada setiap minggu ketika membuat persembahan di program realiti Big Stage. Ini kerana beliau mampu membawakan lagu-lagu berbahasa melayu dan berani memcuba pelbagai genre.

Sejak beliau menjadi juara, beliau menerima pelbagai tawaran termasuk tawaran berlakon. Han Byul atau nama sebenarnya Jang han Byul kini semakin popular di Malaysia dan mempunyai jumlah pengikut yang ramai di laman Instagramnya.

Menerusi akaun Instagram, satu video Han Byul dan Jihan Muse sedang menjalani penggambaran sebuah program untuk hari raya telah dikongsikan. Tidak dapat dipastikan nama rancangan ini namun gaya Han Byul mem0tong bawang mencur1 perhatian netizen.

Rata-rata netizen ada yang tidak sabar menanti rancangan ini bakal ditayangkan. Antara komen-komen mereka :

” Acara masak memasak…. kena gaye juga p0t0ng bawang… “

” Tak sabar nak tengok program ni kat TV nanti.. “

” Han Byul dah puasa and raya dulu laa.. “

” Sian kena puase.. “

” Nada suara Han Byul sebut ‘puasa’ betul-betul sama macam pure melayu.. “

Wah, nampaknya Han Byul adalah antara barisan artis yang akan menyerikan rancangan di hari raya nanti. Nampak seperti menghiburkan rancangan ini. Kepada peminat Han Byul pastinya tidak sabar menanti rancangan ini bersiaran di kaca televisyen.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Eyylla, Han Byul by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..