” My shy shy hubsbaby, i love you so much sayang.. ” – Nur Fazura

Video-Video Sambutan Hari Lahir Nur Fazura Bersama Rakan-Rakan. Paling Sweet Part Ucapan Fattah, Alahai M4lu-M4lu Pula Fattah. Kek Birthday Pun Cantik Sangat !!

Meninjau di akaun Instagram sebuah fans pelakon Nur Fazura telah berkongsi beberapa video yang memaparkan sebuah majlis sambutan hari lahir Fazura bersama rakan-rakan niaga yang lain pada hari ini.

Kelihatan majlis tersebut telah bertemakan warna hitam. Fazura turut ditemani oleh suami tersayang, Fattah Amin. Menerusi video pertama, Fazura memberikan sedikit kata ucapan terima kasih atas majlis yang telah diadakan untuk dirinya.

Manakala video kedua pula, Fazura dan Fattah sedang melihat persembahan oleh beberapa orang penyanyi yang telah dijemput untuk memeriahkan lagi majlis sambutan hari lahir Fazura. Selain itu, video ketiga memaparkan Fattah telah memberikan ucapan kepada Fazura.

Perkongsian video-video itu telah menarik perhatian warganet. Meskipun baru sahaja beberapa jam dikongsikan di akaun Instagram, video-video sambutan hari lahir Fazura telah mendapat ratusan tanda suka.

Jom tonton video di bawah ini :

M4lu-m4lu Fattah bagi ucapan untuk isteri di hadapan orang ramai. Sempat Fazura menyak4t suaminya itu seorang pem4lu dan meminta orang ramai tidak memandang lama wajah Fattah ketika bercakap.

Meskipun beberapa hari lagi hari lahir Fazura, nampaknya rakan-rakannya telah meraikan lebih awal untuk Fazura. Memang nampak meriah sangat, bahkan Fazura juga berkongsi di Instagram story sekitar majlis sedang dijalankan.

Silakan SHARE..

Sumber : IG bamtahdolly, missfazura

Artikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..