” Muka dah cukup serius, sekali dia buka mulut.. Hahaha.. “

Video Persembahan Ismail Izzani Bersama Penyamar Bersuara Sumbang Dalam ICSYV Yang Menggeletek Hati Ramai. Ad0ii, Berdek4h Semua Orang!! Konfiden Si Penyamar Tak Boleh Blah !!

Rancangan hiburan I Cant See Your Voice Malaysia merupakan rancangan nyayian di mana penyanyi jemputan akan cuba meneka di antara enam peserta sama ada merupakan penyanyi sebenar atau penyamar. Rancangan ini disiarkan di TV3 setiap hari Ahad jam 9 malam.

Pada minggu ini, Ismail Izzani merupakan penyanyi jemputan. Manakala barisan juri terdiri daripada Jihan Muse, Yusry KRU, Mark Adam, Michael Ang dan Nafiz Muaz. Ismail Izzani merupakan seorang penyanyi dan penulis lirik lagu.

Beliau merupakan juara dalam pertandingan di laman YouTube. Ismail merupakan anak kepada penyanyi yang popular pada tahun 1980-an iaitu Datin Suliza Salam. Beliau mula bergiat aktif dalam nyanyian ketika berusia 17 tahun pada tahun 2017.

Menerusi akaun Instagram, video peserta akhir yang dipilih oleh penyanyi Ismail Izzani telah dikongsikan. Kali ini, Ismail tidak berjaya memilih kerana beliau memilih penyamar bernama Yasmeen Zakaria. Persembahan mereka berdua telah menggeletek hati para penonton apabila penyamar mula menyanyi.

Tonton video di bawah :

Rata-rata netizen tidak mampu menahan tawa apabila mendengar Yasmeen menyanyi. Antara komen -komen mereka :

” Dah agak takleh nyanyi.. Ad0h, malu.. “

” Mail pilih rupa siak.. Ssh nak benti gelak tgk ni.. “

” Aku tgk ni td gelak tk benti2.. “

” Ni mesti Mail plh ikut n4fsu.. Haha.. Just kidding.. “

” Lucunyaaa.. “

Adoiii, memang kelakar sungguh persembahan mereka berdua malam tadi. Sehinggakan Ismail sendiri pun tak mampu menahan ketawa apabila mendengar suara Yasmeen. Walaupun bersuara sumbang namun persembahan Yasmeen harus dipuji kerana beliau begitu penuh keyakinan dan tanpa rasa segan silu walaupun ditertawakan.

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Senang Terhibur, Yasmeen Zakaria by Berita Kopak / Oh Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..