” Muka betul-betul c0py paste, sama sangat !! ” – Netizen

Gambar Anak Datin Rebecca Nur Al Islam, Nor Anggun Raverra Cur1 Perhatian Netizen. Wahhh.. Cantik Sungguh, Mirip Seperti Ibunya. Memang Mini Rebecca Betul Ni !!

Bekas pelakon, Datin Rebecca Nur Al Islam atau lebih dikenali sebagai Datin Becca sering menjadi tumpuan kerana kehidupannya bersama keluarga begitu bahagia. Malah ramai yang kagum dengan Datin Becca kerana beliau merupakan seorang ibu yang sangat penyanyang kepada anak-anaknya.

Ibu anak empat ini masih kelihatan seperti anak dara, mampu menjaga kecantikan diri meskipun mempunyai anak yang ramai, sibuk dalam menguruskan rumah tangga. Setelah mendirikan rumah tangga, Datin Becca lebih selesa menguruskan rumah tangga daripada melibatkan diri daripada bidang lakonan.

Untuk rekod, Rebecca telah mendirikan rumah tangga bersama suaminya, Datuk Nor Azam Sulaiman pada 14 Januari 2011 dan mempunyai empat cahaya mata iaitu Nor Anggun Raverra, Nor Anggerik Renesmee, Nor Aliff Al-Raffael, Nor Ahmat Al-Reaggan, selain dua anak angkat, Nor Adam Daniel dan Nor Aurora.

Terbaru, Datin Becca telah berkongsi gambar bersama anaknya, iaitu Nor Anggun Raverra yang mengenakan selendang. Begitu cantik anak Datin Becca ini meskipun baru berusia 8 tahun. Mewarisi kecantikan ibunya malah wajahnya saling tidak tump4h seperti Datin Becca.

Ikuti perkongsian oleh Datin Becca di bawah ini :

(Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Wajah Anggun Raverra turut mencur1 perhatian netizen dan dikatakan mirip seperti Datin Becca. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Muka betul2 copy paste sama sangat.. ” 

” Kak Rebecca junior ke ni  so cute.. “

” Alololo comelnyaaa dyaaa pakai tudung.. “

” Soooo pretty just like your mommy.. ” 

” Cantik Anggun. Copy paste betul dgn mummy dia.. “

” Cantik mcm mummy dia lembut jer tgk nya.. “

” Memang macam mummy beca sebijik  Cantik sangat.. “

Memang mirip ibu betul Anggun Raverra.  Cantik !! Besar nanti pasti jelita seperti Datin Becca. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Anggun Raverra membesar menjadi anak yang solehah dan turut mendoakan semoga Datin Becca dan sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rebecca Nur Al Islam by Oh Kopak

Aktikel ini disediakan oleh OH KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Oh Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..